![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
Ansamblu schimbator este? la ce pret?
|
ai pm...
|
up!! Piese noi la vanzare:
- faruri electrice - semnalizari - stopuri - IAC-uri - ceasuri de bord cu turometru - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - arcuri spate de espero (sunt putin mai groase/rezistente fata de cele de cielo) - proiectoare ceata cu rame - grila fata (alba sau albastra) - 2 perechi de oglinzi (albe sau albastre) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus piesele ramase anterior...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc.....piesele sunt in stare f buna..din pacate poze momentan nu am... PS: Piesele care sunt perechi se vand doar la set (faruri,semnale,oglinzi,stopuri etc,...) !!! |
up...anunt valabil...preturi negociabile..8)
|
up..anunt valabil...preturi neg...
|
up...multe piese disponibile..preturi neg..
|
up.....multe piese disponibile...stare f buna..preturi neg...
|
Quote:
- consola butoane (avarie, ceata etc...) - proiectoare ceata cu rame - Oglinda retrovizoare interior - Plafon ( doar partea din interior din burete ) - panou clima cu AC - fete de usi fata ( in special aia de la sofer ) Pret pentru fiecare ( si un pret total ) daca se poate , multumesc. |
ai pm..
|
De incredere...recomand!! piese bune 8)
|
clopotelul (buzzer) ce tiuie cand e usa deschisa mai este?
|
sincer nu stiu pe de rost...cred ca am...daca nu e graba te servesc pe data de 1 decembrie ca maruntaiele nu le stiu pe toate...
|
daca imi zici si un pret, sa stiu daca astept pana atunci sau iau unul ordinar cu 5 lei.
|
Semnalizarea stanga este originala, si arata bine?Si un pret la ea!Merci!
|
@03ZLR: Semnalele sunt 100% originale si sunt in stare f buna....din pacate nu se vand decat la pereche...
@bac: 10 lei... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning