![]() |
Re: Primele detalii oficiale despre Ferrari 458 Italia, succesorul lui F430
Quote:
O seara buna esti un mare om!!! Ai grija cand mai posteaza cineva ceva sa il intrebi innainte daca are Ferrari ca altfel nu are voie si cu atat mai mult astia care meg cu bicicleta! |
''Prietene'' in primul rand nu am zis ca trebuie sa ai Ferrari.
In al 2ilea rand.......ai spus totul cu ''prietene'' :lol: Nu incerc sa impun nimic, nu am citat pe nimeni si prin postul tau ai dat dovada ca esti unul dintre cei care merg cu ''aia'' si se simt ofensati cand nu e ca ei. Fugi la somn ca ai de pedalat maine :icon_kiss |
Quote:
|
Quote:
|
vaaai e super agresiv din fatza...in spate nu exceleaza cu nimic dar nici urat nu poti spune ca e (din spate)
|
Eu n-am inteles care-i treaba cu stopurile alea bulbucate. Arata fix, da FIX, ca nuca in perete ! In rest pot sa spun ca-mi place masina, are o forma misto.
https://www.youtube.com/watch?v=ArRdE...c-HM-fresh+div https://www.youtube.com/watch?v=eZKL6...eature=related |
cred ca mai bine nu se postau de la inceput imaginile cu spatele masinii, in sepcial cu evacuarea:lol: si era bine pentru toata lumea;))...:-J
|
dragut, dar cred ca se putea mai mult..
|
2 Attachment(s)
Are alte jante!
Parca arata mai bn cu cele din prima decat cu cele din a doua! |
Ferrari 458 Italia grava rau
|
E intr-adevar ceva deosebit, dar nu mi se pare o masina urata. E o masina extravaganta cu un design extravagant, futurist, asta o face sa para "urata" pt multi.
|
35 Attachment(s)
Noul Ferrari 458 Italia, prezentat in Maranello
Focuri de artificii, invitati speciali si Ferrari 458 Italia. Supercarul italian a fost prezentat oficial miercuri, in premiera mondiala, la Maranello. Bineinteles, cu fast... cu mare fast. Pozele si filmuletul vorbesc de la sine. Noul 458 Italia va mai face o oprire si saptamana viitoare, la Frankfurt Motor Show. <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/mnAe60PJYHI" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
cam multe artificii de design arata mai mult a concept .se pare ca designerii si-au lasat imaginitia sa zboare cam mult s-au indepartat de linia traditionala.F430 e mult mai echilibrat si conservator si mie personal mie se pare cel mai frumos Ferrari alaturi de Enzo..tot respectul pentru Ferrari prin ce au reusit cu motorul de 4.5
|
arata ft modern, daca n'ai stii ai zice ca e concept :D ....
cea mai buna chestie e volanu, toate comenzile masinii si sistemul "e-gear" sunt astfel puse incat e posibil sa uiti ca e o masina de strada si nu un bolid de curse :twisted: |
wooow...:shock: partea fata si in special blocurile optice mi se par fenomenale:shock: mai ales cum arata pe modelul galben.
Oricum per total e o masina frumoasa dar nu prea imi place evacuarea aia TRIPLA...!!!:bat: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning