![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Quote:
Sper sa se duca cu diluant ceva, daca nu poate o pot vopsi cumva. Ms pentru sfat si aprecieri! |
Ai grijă ca diluantul să nu-ţi afecteze în mod urât, materialul din care este făcută husa.
Încearcă cu un smirghel de 2000 şi să freci cu apă din abundenţă. |
Quote:
|
Quote:
in leg cu suspensia nu merita 900€:D. Daca vei avea banii astia mai bn mai strangi si pui pe aer ca nu e diferenta mare de pret (depinde acum, eu m-am orientat cat a dar Cosmin pe suspensia de pe KYS ) |
Quote:
Legat de suspensie mai vedem, niciodata nu se stie. Ms de sfaturi!!!! Am luat o decizie in privinta masini:lol: In vreo 2 saptamani intra iarasi in operatii... Pasul 1. Cautat aripa dreapta si capota (aripa are ceva rugina jos la baza si capota ii cam varza...) si sa cumpar segmente de praguri noi Pasul 2. Refacut badboy-ul la capota noua Pasul 3. Scos tot interiorul afara Pasul 4. Taiat tot ce ii ruginit si inlocuit cu nou nu carpit nu nimic Pasul 5. Taiat pragurile si puse cele noi Pasul 6. Umflat aripile spate finut si putin cat sa nu mai frece la hop-uri cauciucurile sus in aripa Pasul 7. Matuita toata masina si retusata unde este necesar Pasul 8. Data in lac toata bine cu ceva perla in lac (asa am facut cu, capota de la Lupo am matuito care inainte a fost vopsita negru si a iesit ca pixu si apoi data in lac si arata superb) Pasul 9. Montat interiorul la loc Pasul 10. Sper sa iasa cum vreau eu :D Pareri?:rolleyes2 |
Asteptam rezultatele :) Cat te costa toata distractia? Mare atentie cine si cum sudeaza. Nu e vorba ca faci cu tabla noua sau nu. De obicei rugina reapare exact pe sudura, daca nu e facuta corect ;)
App: ce consum are Lupo? Multumit de el? Ma bate gandul sa ma mut in Bucuresti si voi avea nevoie de ceva mic :D |
Quote:
Lupo un consum sa zic 6.5 prin alba scot cu el pana la un 9-10 la condus mai sportiv! per total sunt multumit de micut :) |
Tu ai de 1.4 Lupo. Banuiesc ca unul de 1.0 consuma si mai putin :D L-as vrea strict pentru oras sau daca ies afara, maxim 2 persoane (eu + ea). De cand cu pretul benzinei, Mondeo nu prea mai vede jumatea rezervorului (plinul nu l-a vazut niciodata la mine :D ) asa ca ceva economic ar fi binevenit.
Bafta cu Mondeo! |
Quote:
|
Doar atat e diferenta? Credeam ca mai mare :) Pentru 0.5 clar nu se merita.
|
Quote:
Dacă are 1.0L, nu este neapărat mai economic decât un 1.4L! Atâta vreme cât vorbim de benzinare, orice este posibil! La diesel, altfel stă treaba. |
Quote:
|
exact! De ce nu optezi pt un diesel. Ex: de cand si-a luat si mama permis are un polo 1.4 diesel si tata nu il mai lasa din mana pt ca are un consum regeste. Mai avem un Passat care nu s-a mai miscat decat in curte 2-3 metrii de la revelion :))
in leg cu modificarie: sunt idei super bune dar sa vedem cum le pui in practica:D |
Quote:
|
Quote:
on: bafta la reconditionare ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning