![]() |
Re: accidente in bacau
Nu cred ca un ferrari nu are rodaju facut din fabrica...
|
ma ce sa zic asta am auzit shi eu
ce spune gura targului oricum nasol ce sa mai vb |
e dobitoc fotbalistul ala...cred ca a dat cu el de gropi si plm ca aia e masina de plimbat nu de f*** prin bucuresti...Lasati-l ca are bani nu-l mai plangeti :weee:
|
Tu ai o problema cu Bucurestiul... Daca omu sta in Bucuresti nu are voie sa-si ia Ferrari... Si sunt 100% sigur ca nu a fost vina lui. Chiar daca a dat cu ea in gropi nu inseamna ca tre sa ia foc...
|
nu vad nici un motiv pentru care un ferrari nou sa ia foc...
doar un incident provocat cu intentie... e doar o parere... ;) |
Tre sa ne gandim ca si cei de la Ferrari mai gresesc... poate au montat o conducta perforata pe masina si nu au observat ei de exemplu... Eu sincer cred ca cei de la Ferrari sunt de vina
|
Conducta aia nu cred ca era perforata din fabrica, dar la ce drumuri nasoale sunt la noi nu m-ar mira sa fi sarit o piatra ceva si sa fi provocat o spartura. Lichidul de la transmisia automata ia foc foarte usor, si avand in vedere ca si esapamentul e pe aproape, nici nu e greu sa-ti dai seama cum s-ar fi putut intampla.
|
Quote:
|
Quote:
|
Invatati Sa Ocoliti Gropile. Uof Stie!!!!!!!
|
eu nu imi aduc aminte varule sa pateasca ceva uof prin bucuresti
ca eu am condus mai tot timpul |
Gigel al meu o murit!!!:cry: :cry: :cry:
Am avut aseara un accident...pe la orizont... Am intrat intr-o tanti cu un BMV seria 7!!care nu mi-a dat prioritate cand o plecat de pe loc si o schimbat subit banda de mers...:x |
Grav?! :rolleyes2
|
o tanti cu seria 7 ?
era unu albastru 23 bon sau 24 bon ? |
si e grav sau e doar artificial ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning