![]() |
Re: E60 - 530i
ff frumoasa masina ... ar fi fost mai interesat dak si sub capota era un motor de m5 ... dar e ok si asa ... poti sa o lasi mai jos ... mi se pare un pic ridicata de cur ...
ps: nu am vazut nici o poza din spate ... difuzorul este din carbon sau vopsit ... ar da super dak ar fi si el din carbon ... |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina ! imi plac mult jantele !
Bafta in continuare ! |
Un video ceva sa o auzim nu pui?
|
Quote:
Foarte smechera masina, sa o stapanesti sanatos bro` . Ti-am urmarit tot topic-ul cu etapele de tuning si chiar ai facut treaba... E super ... Numai bine si ai grija de ea , poate ne vedem si noi o data sa o vad live |
Quote:
Quote:
Ms la fel, nici a ta nu e rea de loc, sunt nerabdator sa o vad cu noile accesorii; live o sa o poti vedea in iulie pt ca pe 17 sau 18 vin acasa in Bucuresti pentru 2 saptamani :lol: |
4 Attachment(s)
Astazi am participat la Internationales Bmw Treffen Heilsbronn si am primit si prima cupa, de asemean am masurat si sunetul evacuarii: 96,1 dB
|
Quote:
|
ff frumos ;) ... chiar merita masina ...
ps: vad ceva masini interesante in spate ... limo e34 ... un e36 interesant in spatele tau ... sa inteleg ca sunt destui pasionati ca tine ... prin zona peacolo |
1 Attachment(s)
Felicitari pentru premiu. Arata foarte bine masina, merita premiul.
Am si eu o intrebare. Masina de jos ce este ? Este E60 sau alt BMW cu faruri de E60. Datorita "tunningului" masiv chiar nu imi dau seama ce este. |
Quote:
e o masina din grupul VAG (audi, skoda, vw) , eu zic ca e ceva vw...o bora.... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning