![]() |
4 Attachment(s)
Acum o nubira II , nu va speriati de dimensiunile pozelor, sunt facute de un profesionist cu un aparat profesional...
Am schimbat in Nubira iluminarea bordului, a butoanelor si am montat leduri in clantele usilor, totul cu rosu. |
S-a lucrat de dimineata si pana seara...dar a iesit o lucrare excelenta!
|
nu uitati: ne gasiti astfel
Dani, tel 0723 264 207, yahoo: waxdanny Sorin, tel 0723 823 679, yahoo: soran244 |
3 Attachment(s)
azi am facut un fiat uno, iata rezultatele:
|
dsign,dsign,dsign,dsign,dsign..................... ....MANEEEEE MA MAI EVITI MULT??????? :D
ASTEPT PROMISIUNEA PE CARE AI FACUTO,SA VEDEM CAND AI SA O ONOREZI SI PE ASTA!!!!!!!!! |
adu-mi aminte, serios... la cite am de facut, cu siguranta am uitat...
|
1 Attachment(s)
Doresc un bord la Logan asemanator cu cel din imagine.la ce pret ajunge complet?
|
dsign baga pozle cu masina mea sa facem reclama la leduri sub masina ca sunt bestiale!
de o mie de ori mai bune decat neoane! hai si dupa aia mai facem niste poze cand este gata toata masinutza! oricum tipul lucreaza super bine si stie ce face! bafta in continuare!! |
mersi de apreciere... pozele o sa vina in cursul zilei de miine
am realizat un bord de VW Passat, recolta '97 care nu avea bordul cu albastru si rosu, ca celelalte... era cu verde, ca la skoda. A iesit ca originalul, insa este foarte costisitor. Pt cine are skoda si vrea asa ceva, sa ne contacteze la adresele de mai sus sau pe privat... |
lucreaza SUPER BINEEEEE si rezultatul ce sa zic a fost .......BETON :wink:
|
Saltare!!!
Saltare!!! Am o intrebare!!! Am un Opel Astra G si as vrea sa stiu ce fel de leduri sa pun, ma refer la putere nu la culoare. Eu am dat bordul jos si am vazut acele beculete, Numai p acelea trebuie sa le schimb?ZImi si mie in mare ce trebuie sa fac, daca nu macar ce tip de led sa pun!!!
|
1 Attachment(s)
adytu si-a primit raspunsul pe privat... iata un bord de logan
edit: este bordul lui tufy |
5 Attachment(s)
asa cum spuneam, am lucrat la un passat care a avut bordul cu verde din fabrica (celelate au binecunoscuta culoare albastra si rosie...)
l-am facut sa arate asa cum ar fi trebuit... poze din timpul lucrului si cu produsul final. |
dany, ledurile din fata la casetofon le poti schimba??
|
pentru asa ceva ori vorbesti cu soran, ori mergi la un gsm-service, iti zic eu de unde iei leduri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning