![]() |
1. deci mie imi soseste loganu peste aprox 10 zile - versiunea ambition (nu e asta motivul pt care iau apararea acestei masini ! ) ... la 8.400 cat am dat pe ea, banu jos, dati-mi cateva exemple de masini PANA in 8.500 euro cu toate taxele si TVA si aceleasi optiuni, care sa merite mai mult decat logan ! (si dc se poate si argumente)
2. toata lumea stie ca romanii, in general, dupa 40 de ani de comunism, sunt cam batuti in cap ! DAR, 6.000 sau 9.000 de romani (totusi cu ceva bani si stare materiala buna!) sa fie atat de prosti si sa faca fatala gresala de a-si cumpara logan in loc de altceva mai bun ???? (dc exista acel \"altceva\") cam dubios .... numai bine ! |
In primul rand fac
Quote:
Tu nu-tzi pui problema aia... d und frate atatea optiuni la asa pret??? Tzie nu tzi se pare nimik anormal in kestia asta? Macar pentru kestia asta as fi asteptat o vreme... Sunt multe semne d intrebare, sau poate nu vreau eu sa cred k dacia ar fi in stare sa faca o masina buna si ieftina... Offtopic: itzi doresc sa ai cel mai mare succes cu noua ta masina!!!!!! |
hai ma ca am vazut shi eu loganu' am stat in el...shi interiorul e acceptabil sa spunem dar la exterior cred ca shi jucariile alea din satul de vacantza au mai mult gust... :twisted:
|
am vazut astazi pentru a 2-a sau a 3-a oara loganul dar astazi l-am vazut cel mai de aproape si mai detaliat masina este un clio + solentza mai inalta .. arata destul de frumusel si sincer faptul ca este inalta nu prea ar arata bine modificata dar totul este posibil ........
din nefericire conditiile ptr test drive este varsta minima de 21 ani si carnet de un an pecand eu am doar 19 ( nici aia impliniti) si carnet de o luna .. mi-ar fi placut sa fac un test drive si sa pun impresiile pe site ! |
21, zici? ete fuck! si io care vroiam sa-l testez... eu am tot 19 dar permisu' il am d un an si aproape jumate...
|
pe mine la inscriere ma intrebat doar daca am carnetu de un an.
maine la ora 13 sunt programat :wink: |
3 Attachment(s)
cateva poze cu mareata dacie facute azi la showroom
|
3 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
......
|
3 Attachment(s)
.......
|
3 Attachment(s)
astea sunt.
daca sunt prea multe scuze. maine impresii si poate si alte poze ar fi interesant de pu langa o solnita si facute poze |
mi se pare cea mai din topor masina posibila ... plasticele alea sunt oribile ... si ori sunt io mai carcotas ori la una din poze am vazut urme de rugina ...
si pt. b12zmd ce tzi se pare asa dubios sa fie 6-9000 de romani care vatzi infipt sa o cumparatzi fara sa statzi si voi sa vedetzi macar cateva luni cum se comporta? ashteptam impresiile in calitate de proprietar |
cel mai prost design la usi pe care le-am vazut vreodata(in interior) :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning