![]() |
Re: DJ 02 NUE
nici macar la nea " gigi " in garaj nu faci??:)) tre sa faca macar unu:)))ce naiba...si la mine la tara...fac aia detoate :lol: si nu au elevator..chei pneumatice..totu e manual..
|
Nu fac frate....le scade levelul....ce pana mea....oricum o sa mai caut....trebuie sa mai gasesc un mohican din asta...care mai lucreaza cu masina asta de looseri....Dacia...nu?
|
Quote:
|
Eram constient ca o sa ma lovesc de problema asta....eu nu prea am umblat cu Dacia pe la mecanici....dar nici asa....adica da-o'n pana mea...ei au uneltele necesare...prese...flex...timp...dar nu frate....ei nu lucreaza cu Dacii.De parca nu ar primii tot banii aia...jenant...oameni fara educatie,respect....de 2 lei vechi....
|
sa-ti explic cum sta treaba, tie cu dacia nu poate sa-ti ceara cat ii cere celui cu o straineza pentru un schimb de arcuri, lasand deoparte faptul ca lucreaza o zi intraga ca sa le dea jos sa le taie sa le puna inapoi si pe langa asta se mai poate strica ceva care inseamna mai mult timp pierdut, intelegi... prefera sa ia mai multi bani pe o lucrare usoara decat sa ia bani putini sa lucreze ca robu si sa tina si atelierul ocupat mult timp, daia o sa te lovesti de problema asta de multe ori... si vei ajunge la concluzia la care am ajuns si eu, TREBUIE SA-TI FACI SINGUR altfel nu reusesti, adevarat sunt unele chestii la care necesiti anumite utilaje stunguri si altele, in rest trebuie sa-ti faci singur sau cu un prieten cu tatal tau un amic o cunostinta de pe un forum, da e pacat ca suntem vazuti asa dar asta e adevarul
|
Quote:
Stiu f bine...treaba cu costurile...si ca la Dacie se cere mai putin...dar eu m-am dus la un mecanic...care avea suficient timp in ziua aia....nu avea altceva de facut...in afara de a asta cu salamul pe paine in gat....la umbra....nefacand nimic.Adica a putut sa faca treaba asta....dar pt ca am Dracie...nu...eh asta e...trebuie sa le rezolv pana la urma.Treaba e ca suntem foarte prost vazuti...numai pt ca avem tipul asta de masina...sincer nu imi pasa de cum suntem vazuti....atata timp cat noua ne place sa facem lucrul asta....si punem suflet si la ultimul surub pe care il strangem... |
dc nu incerci sa faci alta treaba ? mergem in targ lunea cumparam o presa 2 care o gasisem eu la 150 de mii si le facem noi frumos in fatza blocului
aceiasi problema o am si eu nu gasesc pe nimeni care sa imi faca ........ dami un pm cu nr tau de tel sau un id ceva sa mai vorbim una alta .... si eu tot o dacie am ..... frumoasa masina ta.... bafta |
nana, asta cu reparatul la dacie asa este: te chinui mult, te rupi la degete, cu pivotii este belea.....de ce sa-ti ceara tie mai putin, cand in mai putin timp si pe dublu la bani poate sa faca o straineza fara batai de cap, la camasa alba si cravata?
|
Quote:
|
nu te supara :) cum ai facut stopurile asa ? si au zis ceva caschetarii despre asta ? pentru ca eu am folie pe jumatatea de sus si deja de 2 ori mi'au tinut prelegeri .. amenintari ca nu mai vad talonul ..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa revin cu cateva poze...dupa ce am reusit sa asamblez totul pe masina... Numai bine |
5 Attachment(s)
Alte poze...scuze de dublu post!
Scuzati motorul....e necuratat de 1 luna si ceva....:D Astept pareri... |
Se vede ca e pe maini bune;) bravo e foarte ingrijita..
Misto aprinderea elecronica;) acum ca vine iarna schimba-i bateria..:rolleyes2 |
Quote:
apropo,bordu e mult mai frumos in realitate |
frumos domne. Sa o lasi mai jos si e perfecta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning