![]() |
Re: Piese Second mai multe marci
cumpar Seat Leon Cupra R Front Bumper Splitter Spoiler MG ZR ( pentru un fiat grande punto).
|
Salut ,
Din pacate nu am decat pe nou daca te intereseaza |
Salut,
Ma intereseaza si pe mine: 1. Comutator geam stanga fata complet (pentru toate 4 geamurile , fara cel pt oglinzi). 2. Releu Semnalizare 3. Lucas ( Semnalizator aripa ) Te rog sa imi spui daca ai sau poti sa faci rost de aceste componente. Masina este un Seat Leon din 2002 1,9 TDI. Multumesc anticipat. |
ma intereseaza 16 prezoane , 12x 1,25 cu filet minim 25 mm , merg pe fiat , alfa , peugeot , citroen , lancia
|
ce inseamna "pe nou" ? arata`mi o poza te rog, daca se poate pune p egrande punto, ok, o cumpar. ms
|
1 Attachment(s)
salut,ma intereseaza un far stanga+aripa stanga pt o honda civic.
|
Salut ,
@seat leon - nu mai am nimic @ prezoane nu am ce iti trebuie sorry @Grande punto - nu stiu daca se potriveste o sa iti arat o poza si pret si vezi. @honda - far 120 ron aripa nu am |
o macara electrica stanga fata pt golf 3 4 usi ai?
|
ai cumva vreo vectra b,dar sa fie modelul hatchback(cu stergator pe haion)
ms mult |
Salut ,
@ golf 3 - imi vine sapt viitoare un golf dar nu stiu ce macarale are iti zic atunci @ vectra B nu hatchback am berlina dar ce te-ar interesa ca poate aduc. |
m-ar interesa panourile din portbagaj,bara spate,husa de la schimbator,chederu de la hayon si depinde akum ce mai are masina(daca ai putea sa pui o poza cu interior/exterior la cea care o ai ti-as fi recunoscator)
|
salut ,
Panourile s-au dat dar nu stiu daca s-ar fi potrivit. Husa de la schimbator s-a dat Chederul nu e bun ca e berlina si oricum nu e bun(ca si uzura de varza) Poze nu pot sa pun acum daca te mai intereseaza ceva de la ea sa imi spui. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
te sun zilele astea pt faru ala de civic.
|
ok np
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning