![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Ai PM ! |
Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate
|
7 Attachment(s)
pozele, ca mereu uit sa le pun
|
Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.
|
Quote:
Stima |
a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima
|
Quote:
Quote:
Stima Hadobas Peter |
2 Attachment(s)
peter....multumesc inca odata.......cam asa arata farurile mele......o sa fac si poze cand o sa fie montate pe masina.......toata stima....
|
salut....te intereseaza niste faruri cu clemele de prindere rupte?
pt reconditionari....150 ron toate https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...r-preturi.html |
r3sp3c7 inca o data succes in proiectele tale si sa auzim numai de bine !
Sp1ky - Ai Pm ! |
salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!
|
Quote:
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ). Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron . |
25 Attachment(s)
Up ! pentru produsele de daciute .
Intre timp : - Reconditionat Far Ford Focus - Geam Halogen Man - Executat geam stop jeep - Set geamuri Dacia 1310 - Reconditionat Faruri Daewoo Matiz - Reconditionat halogen Audi A4 - Executat 3 geamuri si 2 reconditionari la halogene Autocar Stima ! Hadobas Peter |
Quote:
poti sa-mi dai PM sau poti posta aici poate mai sunt si altii interesati... sa inteleg ca farurile trebuie sa ti-le trimit ca sa ai pe ce sa lucrezi... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning