Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

sacura 22-01-10 10:58

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat

hadpeter 22-01-10 16:14

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 3002518)
salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat

Salut
Ai PM !

badea_laurentiu88 22-01-10 19:25

Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate

badea_laurentiu88 22-01-10 19:30

7 Attachment(s)
pozele, ca mereu uit sa le pun

lord_sith 23-01-10 21:41

Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.

hadpeter 24-01-10 09:49

Quote:

Originally Posted by lord_sith (Post 3007891)
Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.

Salut , am discutat si ramane sa ne auzim la telefon cand comanda e gata.

Stima

r3sp3c7 24-01-10 09:51

a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima

hadpeter 24-01-10 15:22

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 3004101)
Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 3008816)
a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima

Imi pare bine de colaborare si sper sa o mai facem.

Stima
Hadobas Peter

r3sp3c7 24-01-10 19:09

2 Attachment(s)
peter....multumesc inca odata.......cam asa arata farurile mele......o sa fac si poze cand o sa fie montate pe masina.......toata stima....

Sp1ky 24-01-10 19:40

salut....te intereseaza niste faruri cu clemele de prindere rupte?
pt reconditionari....150 ron toate
https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...r-preturi.html

hadpeter 24-01-10 21:16

r3sp3c7 inca o data succes in proiectele tale si sa auzim numai de bine !

Sp1ky - Ai Pm !

Marian 13 T D R 24-01-10 21:33

salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!

hadpeter 25-01-10 17:24

Quote:

Originally Posted by Marian 13 T D R (Post 3011284)
salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!

Am executat doar cele 2 geamuri pe faruri ( 100 ron) si semnalele transparente ( 98 ron ) .
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ).
Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron .

hadpeter 28-01-10 19:08

25 Attachment(s)
Up ! pentru produsele de daciute .

Intre timp :

- Reconditionat Far Ford Focus
- Geam Halogen Man
- Executat geam stop jeep
- Set geamuri Dacia 1310
- Reconditionat Faruri Daewoo Matiz
- Reconditionat halogen Audi A4
- Executat 3 geamuri si 2 reconditionari la halogene Autocar

Stima !
Hadobas Peter

b08ygs 28-01-10 20:04

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3013918)
Am executat doar cele 2 geamuri pe faruri ( 100 ron) si semnalele transparente ( 98 ron ) .
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ).
Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron .

pt un 2 faruri de 1300 similare, dar fara semnale ca farurile sunt fara semnale cam care ar fi pretul? de preferat o **** mare ca sa ocupe majoritatea spatiului din far...

poti sa-mi dai PM sau poti posta aici poate mai sunt si altii interesati...

sa inteleg ca farurile trebuie sa ti-le trimit ca sa ai pe ce sa lucrezi...

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning