Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/126572-nissan-gt.html)

georgerg 27-09-09 11:22

Re: Nissan GT-R

Quote:

Originally Posted by gabin (Post 2672125)
Am vazut ieri in jur de ora 19:00 un GT-R alb pe DN1. Banuiesc ca tu erai ca ii "crosetai" pe toti am vazut, plus ca din ce stiu e cam singurul alb din Bucuresti :D

Vinovat - imi cer scuze pe aceasta cale participantilor la trafic pentru momentele in care produc ciorapi!

Alex_55 28-09-09 10:14

http://www.nagtroc.org/forums/index....&st=0&start=0#

au castigat baietii din state procesul cu nissan :D

georgerg 28-09-09 10:50

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2674672)
http://www.nagtroc.org/forums/index....&st=0&start=0#

au castigat baietii din state procesul cu nissan :D

pai sincer era si cazul - nu stiu cum si-a imaginat nissan ca ramane problema in aer - mai ales in state unde cuvantul te dau in judecata este la ordinea zilei - oricum din punctul meu de vedere rezolvarea imediata cu LC2 nu este cea mai buna solutie - masinile 2008-2009 cu LC1 si kit PPG sunt mai rapide decat 2009 cu LC2 sau 2010.

bbm 30-09-09 20:09

foarte tare, sa vezi acum note de plata la nissan !! a aparut precedentul !!

georgerg 01-10-09 10:38

7 Attachment(s)
Theo ai curaj tata sa iti cumperi dymag pt romania - sunt super roti pt circuit - si eu am vrut dar uite de ce imi era frica - asta este marele risc - nu se indoaie se spulbera si gropi avem destule - ai grija doamne fereste ca daca se intampla in mers nu cred ca este prea bine!!! personal cred ca rotile nissan oem sunt ideale pt strazile noastre!!! am "testat" pe pielea mea niste gropane si de unde credeam ca s-au facut varza am constatat ca sunt in perfecta stare!!!

georgerg 01-10-09 21:29

2 Attachment(s)
In curand ceva foarte necesar!!!

U_TUNING 01-10-09 23:07

Apropo!!!

Ulimele jante sunt Team Dynamics....ce legatura au ele cu cele de carbon???????

georgerg 02-10-09 00:15

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2685217)
Apropo!!!
Ulimele jante sunt Team Dynamics....ce legatura au ele cu cele de carbon???????

sorry my bad - nu am fost atent si le-am pus si pe alea!!!

Calimero2003 03-10-09 18:23

Am inteles ca ai papat bataita de la Bobi Mom?
Pacat .....

georgerg 03-10-09 19:46

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2689534)
Am inteles ca ai papat bataita de la Bobi Mom?
Pacat .....

Iti repet si aici ca vad ca ai si tu o preocupare si aia fixa - bravo lui - asta este - se mai intampla - daca nu trebuia sa ma opresc poate se intampla altceva la a doua cursa pt ca aveam rezerve!!! nu vad de ce esti asa incins pe subiectul asta ca nu este primul si probabil nici ultimul bmw turbo care ma bate sau pe care o sa-l bat - asa si - astea sunt cursele - cine vrea le face indiferent de rezultat ca nu ii cade nimanui rangul -doar sunt curse deci fun???!!!!

HoricutzWSR 04-10-09 22:17

respect pt atitudinea ta...cu masina ta si felul tau de a privi lucrurile, viitorul curselor pare insorit pt Romania...Multa bafta in continuare!!

georgerg 05-10-09 12:51

3 Attachment(s)
La ultima cursa - unde nu am apucat sa fac tot ce mi-am propus - din fericire a explodat o planetara - sunt chiar linistit - suspectam ceva la cutie dar am avut noroc de data asta - o sa vad ce solutie adopt pt ca se pare cele oem nu mai rezista la puterea asta si in plus pe viitor puterea creste!!!;)

zGb 05-10-09 17:53

cam subtirele planetare oem de gtr pt puterea care o dezvolta...n-au fost asa darnici pe partea asta din pacate...

B39738 06-10-09 14:45

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2689810)
Iti repet si aici ca vad ca ai si tu o preocupare si aia fixa - bravo lui - asta este - se mai intampla - daca nu trebuia sa ma opresc poate se intampla altceva la a doua cursa pt ca aveam rezerve!!! nu vad de ce esti asa incins pe subiectul asta ca nu este primul si probabil nici ultimul bmw turbo care ma bate sau pe care o sa-l bat - asa si - astea sunt cursele - cine vrea le face indiferent de rezultat ca nu ii cade nimanui rangul -doar sunt curse deci fun???!!!!

Vad ca mai sunt si oameni cu atitudine ok pe aici. Bravo. Cursele din Romania mai au o sansa daca mai exista astfel de oameni. Toata stima.
Dragos

U_TUNING 06-10-09 22:04

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2689810)

Nu iti pot spune decat BRAVO!!!!!!

Cele mai sincere felicitari pentru replica data!!!!!!

Si mai mult decat atat singurele curse care merita a fi luate in seama sunt cele cu plecarea de pe loc.....nu conteaza ca e pista de drag, circuit, rally s.a.m.d.
Oricum ar fi toate aceste curse se fac cu plecarea de pe loc si cronometrate tot de pe loc!!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning