![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
|
http://www.nagtroc.org/forums/index....&st=0&start=0#
au castigat baietii din state procesul cu nissan :D |
Quote:
|
foarte tare, sa vezi acum note de plata la nissan !! a aparut precedentul !!
|
7 Attachment(s)
Theo ai curaj tata sa iti cumperi dymag pt romania - sunt super roti pt circuit - si eu am vrut dar uite de ce imi era frica - asta este marele risc - nu se indoaie se spulbera si gropi avem destule - ai grija doamne fereste ca daca se intampla in mers nu cred ca este prea bine!!! personal cred ca rotile nissan oem sunt ideale pt strazile noastre!!! am "testat" pe pielea mea niste gropane si de unde credeam ca s-au facut varza am constatat ca sunt in perfecta stare!!!
|
2 Attachment(s)
In curand ceva foarte necesar!!!
|
Apropo!!!
Ulimele jante sunt Team Dynamics....ce legatura au ele cu cele de carbon??????? |
Quote:
|
Am inteles ca ai papat bataita de la Bobi Mom?
Pacat ..... |
Quote:
|
respect pt atitudinea ta...cu masina ta si felul tau de a privi lucrurile, viitorul curselor pare insorit pt Romania...Multa bafta in continuare!!
|
3 Attachment(s)
La ultima cursa - unde nu am apucat sa fac tot ce mi-am propus - din fericire a explodat o planetara - sunt chiar linistit - suspectam ceva la cutie dar am avut noroc de data asta - o sa vad ce solutie adopt pt ca se pare cele oem nu mai rezista la puterea asta si in plus pe viitor puterea creste!!!;)
|
cam subtirele planetare oem de gtr pt puterea care o dezvolta...n-au fost asa darnici pe partea asta din pacate...
|
Quote:
Dragos |
Quote:
Cele mai sincere felicitari pentru replica data!!!!!! Si mai mult decat atat singurele curse care merita a fi luate in seama sunt cele cu plecarea de pe loc.....nu conteaza ca e pista de drag, circuit, rally s.a.m.d. Oricum ar fi toate aceste curse se fac cu plecarea de pe loc si cronometrate tot de pe loc!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning