![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
Vopsitul mai putin decat era normal. Au avut baietii doar de finisat un pic (mai mult) si de vopsit :) bad-boy, manere scoase, electrica/mecanica, facute de manutele mele 2. Daca pot altii, eu nu as putea?
|
He he he , in sfarsit l-ai redeschis banzay , foarte tare ti-a iesit masina . am ramas:shock::shock: Multa bafta in continuare , vezi poate faci ca XWX si iti pui si tu un SFI :>
|
Nu cred. Nu sunt finante. Deocamdata incerc sa injumatatesc numarul de roti si sa renunt la plafon in favoarea castii negre ce acopera in totalitate bibilica :)
|
Salut! in primul rand tin sa te felicit pt pasiunea si munca depusa acestei masini. In al2lea rand te rog(daca se poate) sa`mi spui sistemul de deschidere a usilor. Eu am o idee dar vreau sa`mi spui exact,pas cu pas cum ai procedat. Astept pm sau un add la id nitrouxboy . Multumesc si multa sanatate!
|
o alarma de 120 de lei, usor modificata. iese + pe 12v prin 2 fire diferite catre motorase prin diverse combinatii ale butonaselor telecomenzii (asta ca sa nu apas prin casa pe telcomanda si sa ma trezesc cu usa deschisa). Simplificata broasca (alarma inca exista pe masina, dar nu mai inchide masina - nu are rost, doar bipaie daca e armata). 2 bobine de portbagaj de cielo/espero. Si modificat astfel inca sa nu se deschida usa cu numarul. :)
|
Printre cele mai frumoase cielo-uri:lol:
Respect Banzay!!!!!! |
se vand jantele, daca le vrea cineva pm, pt suspensie am vorbit deja sa o dau, mai dau si subul si statia si daca mai e ceva care nu e necesar masinii in mersul ei ...
|
Dar unde ajunge masina de vinzi piese "importante" dupa ea :|?Daca as avea bani luam eu jantele tale :(.
|
o vinzi si tu cum o vinde inger pe a lui?
|
Nu cred ca o vinde...
Si, in plus, eu o dau cu totul :)) Asa bre, ai ganduri "negre" ? :P |
el avea ganduri negre demult:lol::lol:
|
Dar de ce oare? :rolleyes2 Ia zi drept banzay, ce ai de gand :lol:
|
Nimic (deocamdata). Am alte lucruri care ma atrag. Vreau motor, mai trebuie si altele. Macar cu banii de ii scot de aici sa incep cu o parte din echipament :) Masina va merge bine (chiar mai bine) si cu table si cu suspensie tip barca. Prin zapada de la iarna si gropile vesnice de la noi nu cred imi va parea rau :)
|
2 Attachment(s)
Macar un ceas albastru sa am si eu daca tot 'dezmembrez' masina :o Subul si statia se vor duce probabil pe masina fratelui meu. Nu imi pare rau ca ies pe minus, macar nu se vor asculta manele ever :lol:
Apropo, nu are nimeni un far clar de stanga? |
Inteleg, jante si arcuri pentru iarna sa fii si tu mai sus... da cu muzica ce ai avut? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning