![]() |
Re: VW GOLF 6
frumos interior...e si o combinatie fericita :) bejul si maro-ul intotdeauna mi-au placut la nebunie in interioare.Da oarecum impresia ca esti intr-un mic yacht.
|
spatele ala....sucks big time!
|
of...de fiecare data cand ma uit la poze vad asta:
http://scott.club365.net/uploaded_im...ull-777958.jpg una peste alta imi place, dar sper sa il retuseze, macar in spate.... |
mie imi place foarte mult chiar daca este rezultatul unei combinatii dintr-e scirroco si suv-ul touareg....ma intreb cam cat o sa coste:-?:D
|
un fel de scirocco cu amestecatura de golf 5 si stopuri de touareg,pare mai agresiva decat golf 5 si mai draguta
|
nu`i frumoasa. nu e nici golf IV nici golf V nici ceva nou. o combinatie intre modelele mai vechi de golf (nereusita)
|
wtf....stopurile alea sunt prea mari.....:sad:
|
Scirocco si Touareg sunt modele mai vechi de golf ? Tin sa te contrazic, desi o combinatie intre cele 2, este mult mai frumoasa decat uratenia aia de Golf V.
|
varianta in 2 usi arata ft ft bine. mie chiar imi place masina asta mai mult decat golf 5.
|
botu este frumos,agresiv.bordu este elegant dar ce nu imi place mie la ea sunt stopurile alea cam lungi.
|
Intradevar spatele nu e chiar frumos dar in mare e mai ok dekt golf 5 , poate mi se pare mie dar parca arata iar ca generatiile 3 si 4 care au fost cele mai frumoase.
|
ce mult imi place ca seamana cu scirocco
|
Are fatza d Tuareg si spate de Scirocco ;)...eu zic ca exista o mica-mare diferetza la fatza si spate...8) :rolleyes2:google:
|
e frumusica masina iar spatele sseamana cu cel de la touareg:|
|
nam citit tot da vreau sa va intreb ceva... din lateral tinde sa semene cu un breack exact ca a3 cu 5 usi???.....si spatele la golf 6 cu 3 usi nu vi se pare ca seamana cu cel de la golf 4??? oi avea io nevoie de ochelari:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning