![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Quote:
Ontopic: Seria 5 GT beneficiaza de sistemul de electronica FlexRay ( de 20 de ori mai rapid decat sistemele existente ). Prin urmare nici un competitor de pe piata nu poate monitoriza si influenta mai rapid miscarea longitudinala, laterala si verticala a automobilului. |
Bmw in cursa pentru $,a facut un compromis si a creat acest 5'ar GT.
Parerea mea este ca e urat,iar daca vrei sa-ti cari familia undeva,exista si alte masini mai ieftine,economice ca 5'arul acesta. Comparatia cu tancul de Q7 nu are rost,mai degraba il puntem compara cu RS6 Avant ca si sportivitate. |
Quote:
|
mini x6???
oribil:|:( |
bah......care l-ati turtit mah asa in spate ??? si fata zici ca-i rechin....bleach horible !!!...cred ca cel mai urat BMW pe care am putut sa-l vad
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pe alb, prin trafic:
|
degeaba, tot e gresit spatele ala
|
BMW se duce pe linia comercialului urat rau de tot... Modelul acesta este incredibil de urat si nu pot sa ma abtin in a zice asta despre un BMW... Sa speram ca designerii isi vor reveni iar departamentul de marketing va avea niste leucoplast pus la gura.. :lol:.. pentru ca altfel....
|
masina e extraordinar de urata dar dca ma gandesc mai bine isi are rostul. o sa fia masina unui director cu nevasta si cu 2 copii. are spatiu pentru bagaje, lux e destul asa ca merge. pacat ca e cam urata
|
Eu sunt fan BMW...dar nu mi`as lua niciodata 5`ar Gt:)) E varianta nereusita a lu X6
|
32 Attachment(s)
Galerie Foto: Noul BMW Seria 5 GT in detaliu
|
Destul de frumos dar se putea si mai bine :) nu e decat un x6 putin modificat :)
|
sincer e urat nu prea imi place ....
|
E mai dragut decat x 6!Parerea mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning