Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Acesta este noul BMW Seria 5 GT! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124961-noul-bmw-seria-5-gt.html)

xxdadixx 29-05-09 14:34

Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2361251)
Iar cat despre camionul ala de Q7, ai sa gasesti aici pe forum un filmulet unde camionul s-a tinut dupa m5, deci ori camionul ala e asa de bun ori m5-ul e prea slab..

S-a tinut putin pe linie dreapta ca daca era un drum virajat nu merita facuta comparatia.
Ontopic: Seria 5 GT beneficiaza de sistemul de electronica FlexRay ( de 20 de ori mai rapid decat sistemele existente ). Prin urmare nici un competitor de pe piata nu poate monitoriza si influenta mai rapid miscarea longitudinala, laterala si verticala a automobilului.

StreetStyle22 29-05-09 17:10

Bmw in cursa pentru $,a facut un compromis si a creat acest 5'ar GT.
Parerea mea este ca e urat,iar daca vrei sa-ti cari familia undeva,exista si alte masini mai ieftine,economice ca 5'arul acesta.
Comparatia cu tancul de Q7 nu are rost,mai degraba il puntem compara cu RS6 Avant ca si sportivitate.

johhny 29-05-09 18:30

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2362420)
Daca liniutza ar fi avut loc pe zapada, atunci "camionul ala asa de bun" chiar ar fi castigat. Dar a fost doar pe ud iar avantajul tractiunii integrale la plecare nu a fost suficient cat sa castige cursa. Asa ca daca nu ai observat chestia asta, desi s-a discutat pe tema asta si oamenii care au vrut sa inteleaga au inteles, atunci ti-am spus-o eu. Asadar concluzia ar trebui sa fie cam asa: M5-ul e prea bun iar camionul ala e prea slab ca sa castige desi e avatajat de asfaltul ud si awd...cam asa. Realizezi ce se intampla pe asfalt normal sau pe o pista de drag...

nici nu are cum sa castige q7 in fata la m5 indiferent de carosabil, vreau doar sa spun ca pentru un suv poate multe..

Anka Blonda 30-05-09 21:14

mini x6???
oribil:|:(

Victor_WRC 01-06-09 22:01

bah......care l-ati turtit mah asa in spate ??? si fata zici ca-i rechin....bleach horible !!!...cred ca cel mai urat BMW pe care am putut sa-l vad

UNLORD 05-06-09 15:03

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2363375)
nici nu are cum sa castige q7 in fata la m5 indiferent de carosabil, vreau doar sa spun ca pentru un suv poate multe..

Eu nu as spune asta...X6 4.4 - e mai rapid 0-100 km/h. Si mult, mult mai ieftin. La fel si pe circuit...si sa nu bagam in discutie X5/X6 M ca atunci e si mai nasol!

xxdadixx 05-06-09 21:24

2 Attachment(s)
Pe alb, prin trafic:

ESPinoza 05-06-09 21:49

degeaba, tot e gresit spatele ala

Undying_Renault 21-06-09 00:07

BMW se duce pe linia comercialului urat rau de tot... Modelul acesta este incredibil de urat si nu pot sa ma abtin in a zice asta despre un BMW... Sa speram ca designerii isi vor reveni iar departamentul de marketing va avea niste leucoplast pus la gura.. :lol:.. pentru ca altfel....

laur_nsl 21-06-09 08:47

masina e extraordinar de urata dar dca ma gandesc mai bine isi are rostul. o sa fia masina unui director cu nevasta si cu 2 copii. are spatiu pentru bagaje, lux e destul asa ca merge. pacat ca e cam urata

fe_billy92 27-06-09 12:18

Eu sunt fan BMW...dar nu mi`as lua niciodata 5`ar Gt:)) E varianta nereusita a lu X6

boy_wonder 13-09-09 15:29

32 Attachment(s)
Galerie Foto: Noul BMW Seria 5 GT in detaliu

Champion 13-09-09 15:35

Destul de frumos dar se putea si mai bine :) nu e decat un x6 putin modificat :)

moartea16 13-09-09 15:36

sincer e urat nu prea imi place ....

oMs^13 13-09-09 15:43

E mai dragut decat x 6!Parerea mea!

All times are GMT +2. The time now is 04:00.

- Copyright 2026 4Tuning