Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

scturoag 18-06-09 17:33

Re: Roman

aaa da? ?! :D ... nu stiam ca esti tu :D

morpheusmaster 18-06-09 22:35

E la fel de vechi pe forum ca si mine/wrc...sau cred ca noi suntem la fel de vechi ca el :-?? nu mai stiu exact...oricum...

http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...ta-361725.html Nu doreste nimeni? stiti toti ce frumos scoate :) si arata ca nou :)

Sau un xenon? http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...et-361729.html

Va astept

scturoag 19-06-09 00:46

Baieti ... facem o intalnire maine ?!? :D una mica ?!? :D:D

haideti ... ca si asa tot faceam noi planuri ... hai sa ne intalnim 1 data de 2 ori si tot asa si poate facem ceva frumos :D

Maine la ora 8-9 la Kaufland ?!? de acord ?!? :D

Ali_ump 19-06-09 12:08

Poate incercam pe sapt viitoare o deplasare la Roman pentru o intalnire, deci ar fi bn sa va strangeti sapt asta sa dicutati!

scturoag 19-06-09 12:42

Eu tot incerc ... dar nimeni nu-mi da un raspuns .. vorbesc singur :| ....

Spuneti fratilor .. veniti sau nu ?

Kaufland ora 8 sau 9 ?!? de acord ?!?

Spuneti si voi ceva .. da sau nu .. :|

VladM 19-06-09 13:02

Eu vin ca si asa toata ziua stau cu tine :))

scturoag 19-06-09 13:30

Bun , suntem doi ... si restu' ?!? ca tot ne facusem planuri ca in vara facem intalniri .. uite ca a venit vara .. si intalnirile nu's :| ...
hai fratilor ... ne vedem macar 30 de minute sau o ora mai vorbim si noi ceva sa facem si noi cate o intalnire ... Morf, 26 wrc , Adrian ,Alinutzu TNS , Ionutz17 , CristiG .... ce faceti ?!? ... ne vedem la ora 8-9 la Kaufland ?!

ionut17 19-06-09 14:36

diseara o sa fiu in parcare la Kaufland pe la 8 daca mai apare vreo cineva uitatati-va dupa o bora verde ma gasiti la ea

VladM 19-06-09 15:21

Am fost cu morph si am vorbit de capota si a zis k si el e la 8 in parcare,a spus ca ma suna.

26WRC 19-06-09 16:54

prezent

26WRC 19-06-09 22:51

:D:D:D a fost super ok:) la mai multe!!!:D:D:D
5 masini(+un o panarama de scuter:lol::p)

Absolut superba calibra lui Gabi!!tuning cu foarte mult bun gust!!
pacat ca n'a fost si morph cu seicento:(:(statea bine buburuza lui langa calibra:D

aaa, si n'a facut nimeni poze:(NEXT TIME:D:D

scturoag 19-06-09 23:19

Dap ... a fost bine ... pentru inceput ... cate putin , cate putin si crestem si noi :D
Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult dar m-a ***** la cap femeia .... stiti cum e ... hai mai repede ca te astept .. etc... si a trebuit sa ma duc ..
Dar data viitoare ... o sa fiu prezent de la inceput pana la sfarsit ... si atunci o sa am si o surpriza :D una mica .. :D

buddy_lexx 19-06-09 23:44

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2422168)
Dap ... a fost bine ... pentru inceput ... cate putin , cate putin si crestem si noi :D
Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult dar m-a ***** la cap femeia .... stiti cum e ... hai mai repede ca te astept .. etc... si a trebuit sa ma duc ..
Dar data viitoare ... o sa fiu prezent de la inceput pana la sfarsit ... si atunci o sa am si o surpriza :D una mica .. :D

poi ma...tocmai tu organizatorul nu stai pana la sfarsit..
la noi in pn sotiile ,prietenele , amantele deja stiu ca vinerea e dedicata doar intalnirii auto! trebuie sa stabiliti din timp si aspectul asta :)))

VladM 20-06-09 00:06

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2422113)
:D:D:D a fost super ok:) la mai multe!!!:D:D:D
5 masini(+un o panarama de scuter:lol::p)

Absolut superba calibra lui Gabi!!tuning cu foarte mult bun gust!!
pacat ca n'a fost si morph cu seicento:(:(statea bine buburuza lui langa calibra:D

aaa, si n'a facut nimeni poze:(NEXT TIME:D:D

da,a fost frumos,paca de panarama aia de Opel Corsa...

morpheusmaster 20-06-09 00:28

Vineri 19.06.09 a avut loc prima intalnire a pasionatilor de auto&moto (crazy Vlad cu moto) membri sau nu 4tuning.ro

Cati suntem, suntem bine, o sa fim si mai multi...presimt inceputul a ceva frumos realizat prin noi insine si asta e cel mai important!

Kterinca maxima a fost cu VladM :))...cu ajutorul scuterului lui si vitezometrului meu :)) am stabilit un nou record undeva la 77km/h cu scuterul (asta dupa ce a inceput sa miroase a benzina in rezervorul lui :)) )...a fost frumos, sincer...a fost mai frumos de 1000x decat ma asteptam...cireasa de pe tort a fost Domnul Gabi cu a sa frumusete pe care il asteptam cu placere de fiecare data cand poate. Experienta si sfaturile lui sunt bine primite.

Pe viitor propun asa ora 9/10...sa fie mai noapte...si propun Moderatorilor sau celor care au puterea sa ne faca comunitatea separata (ca tot era vorba)....activitate avem exponential ascendenta, intalniri saptamanale incepem sa avem (cu o floare nu se face primavara dar incepe sa miroase :) )...deci?

Va salut, va respect si ne citim in curand!

P.S. Pe vinerea viitoare sper sa fac o surpriza frumoasa cu buburuza :)
P.S.2 Cei cu neveste/amante/prietene/iubite/etc...anuntatile ca pan aici lea fost smecheria :)) Cum zice b.lex...vineri seara...gata smecheria :))

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning