![]() |
Am auzit ca a iest full ...
|
pt a lamuri data lansarii, hai ca mai e putin, check the lnk
http://www.eagames.com/official/nfs/...l.jsp?src=gold |
Corse eu am deja vreo 8 ftp`uri pe care 'cica' este nfsu 2 la fiecare imi da un error 421-Too many users please try again later :cry:
|
breeeeeeeeeeeee azi l`am vazut cu ochii mei... la unu printr`un web cam...mi`o aratat toooot...da tooot e FULL dimineatza la ora 5 il am si eu!
|
asteptam dovezi concrete :roll:
speedy, acusa incep sa-l comercializeze baietii si la noi in oras, asa ca :chillpill ca este timp |
try
|
Corse, exista mah! colcaie de el huburile!!!
|
DEJA IL JOC cine vrea si acu sa ma sune din Iasi la 0742.018.162 ca ii fac acuma cd`urile MOOCCCCAAAAA!!!!PAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOOC!
|
Da ia zi, singurelu.. nu erai tu ala care ziceai ca asta nu va fi piratat, si ca nu va apararea inainte de lansarea oficiala?? si ne faceai prosti pe toti care credem ca ar putea sa apara inainte???
|
am notat nr tau singurelu, dar prima data pune ceva dovezi pe forum, si mai vb dupa
|
il am sio jocu full :) a venit unu azi cu el special de la iasi :)
|
Imi cer scuze....dar ..asta este..mai ia lumea tzeapa...eu am pe cineva in state si el mereu imi zice..ce apare si ce mai este....acuma...il am..am jucat...e super!!!!!mult mai dificil.....si mai greu....dar...imi place....
Off topic...martzi am examen la scoala de soferi..asaca nu mai am timp de el..dupa ....daca i`au am sa`l joc :D!!!! |
nu pot sa pun o poza....nuj de ce..dar cine vrea dovada sa faca un privat pe Yahoo..si ii arat dovada!
|
1 Attachment(s)
dovadaa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning