![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
vad ca istoria de la 4tuning festival se repeta....stiu ei cine :)
|
Quote:
|
Quote:
primul tau post, te-ai gandit asa sa demonstrezi ca stii sa tastezi. jenant :!: |
Ce rai sunteti mai baieti :P
Va pup pe totzi :*:*:*:* |
Quote:
|
DNA-UL :xCe oameni!:sad:
|
Bianca preferata mea :P
|
Calafeteanu Laura...are votul meu....
|
As dori sa va intreb...oare de ce s-a mai facut iar miss???...cu sute de poze daca oricum noi stim ca "Lavinia Moraru este cea mai buna"...daca stim ca tot ea o sa iasa pe primul loc...cu voturi clonate sau nu....cu aceleasii ip-uri de nu stiu cate ori,se vor anula voturile dar peste noapte miraculos se pun la loc etc....anul acesta considera ca au fost mult mai multe fete dragute fata de alte dati...si totusi voturile cresc miraculos:))).Asa cum se zice "cea mai buna sa castige,chiar daca stim dinainte cine este":)
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!" O saptamana frumoasa tuturor! |
Votat : Moraru Francesca :D
|
Rece Maria , superba :)
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1240267536
acesta este votul meu. Pacat ca nu a fost in toate cele 3 zile, sigur intra in acest top. In rest toate au fost frumoase, greu de ales. Bafta! |
Pīna la ce data se mai poate vota acest superb concurs ;).
1) să stie si clonele care votează pīnă cīnd se mai pot clona 2) şi cei care doresc să voteze legal ;) Adică eu :wave: 3) să stie şi cei care īşi fac acum id să voteze |
Chivu loredana
Draghici Bianca Dumitru Raluca Marcu Adina Tatar Luiza Zvetlanov Rosanne Nu am stiut ce sa aleg :oops: .. si daca am avut posibilitatea sa le votez.. Le-am votat p toate |
bai tata bai cum dispare pozele pe aicia baiiiiiiiiiiiiiii
ce reguli incalca pozele postate? imi zisi si mie chineva?;o =================== evit discuţiile ulterioare, atāta tot.-aleks |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning