Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Opel (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel.html)
-   -   Meeting pentru posesorii de OPEL!!! (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel/12000-meeting-posesorii-opel.html)

astra-nos 26-09-07 16:41

Re: Meeting pentru posesorii de OPEL!!!

Salut,

Consider ca mereu am putut gasii raspunsuri la diferitele intrebari despre masina pe care o conduc..la aceste intalniri saptamanale.

Chiar acum vreau sa merg joi sa montez noul display CID ( eu am GID ) cu ajutorul prietenilor..si posesorilor de Opel care vin la intalniri.

NICOS

grifonul 26-09-07 16:42

cine e fun Opel nu are voie sa lipseasca!

grifonul 26-09-07 16:44

la covasna , sau brasov nu ne putem intilni? este in inima tarii si ar putea veni opeluri din toata tara! ce spuneti?

ealex 26-09-07 17:11

o sa trec si eu cu astra maine pe la intalnire

steaua23 26-09-07 17:40

si eu sper sa ajung ajung cat de curand acolo. oricum am auzit numai lucruri bune despre intalnirea din polivalenta.

black_b 27-09-07 11:21

intr-adevar, de vreo 2 ani, aproape joi de joi se aduna posesori/iubitori de Opel, cu caini, pisici, prieteni si ce mai au ei pe acasa.

asa ca cine vrea/poate, este asteptat la polivalenta.

ps :vremea nu conteaza!

black_b 27-09-07 11:30

de obicei, ne si murdarim pe maini pt masinile noastre sau in folosul altora, ca sa nu zica prietenele/sotiile ca am fost prin alte parti :lol:

problemele care se dezbat : de la masini - cu problemele si bucuriile lor (si visurile noastre), pana la desene animate si ce ne mai trece prin cap.

many10 27-09-07 12:26

vreau sa bag si eu o poza cu masina mea aici, cum se face? mersiii

Claud 02-10-07 10:32

Manage Attachments

CT-00-DNS 02-12-07 11:06

Si in CONSTANTA se organizeaza intalniri ale celor cu Opel,indiferent de model. In fiecare duminica la ora 16:00 in Portul Tomis, imediat cum cobori pe dreapta, o sa vedeti opeluri pe acolo n-aveti cum sa ratati.

PS: Inclusiv astazi la 16:00 ne intalnim, e binevenit oricine interesat :)

Mondeo 27-01-08 13:20

In Craiova de 2 ani se faca astfel de intalniri saptamanale

cine este din imprejurimi si vrea sa ajunga duminica in parcul puskin :))

detalii pe www.opelteam.ro

Ghimpe200 22-02-08 18:13

Inca se mai strange lumea joia la polivalenta?????Dak da pe la ce ora k ash vrea sa incep sa vin si eu!!!!Va multumesc!!!
Nu luati in considerare poza de la semnatura.....sunt posesor opel,dar prima dragoste nu se uita niciodata!!!!!!

BC-20-LET 24-02-08 17:29

In fiecare joi, incepand cu ora 18:00, in parcarea din stanga Polivalentei(in dreptul terenului artificial de fotbal) .
Te uiti dupa Opel-uri ;)

Ghimpe200 04-03-08 09:29

Am fost joi la meeting,dar mai mai sa nu vad opelurile de intuneric.....de ce nu s-a stabilit o ora la care sa se si vada sau un loc mai luminat.....oricum.....cred k am sa mai vin ,am vazut doua opeluri frumoase.....

CT-00-DNS 16-05-08 14:10

S-a schimbat locul de intalnire la Constanta, ne vedem in fiecare duminica de la 15:00 la intrarea de la clubul elevilor. pm cine vrea sa participe

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning