![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
Quote:
|
Vorbind cu un amic....
Eu: Uff...tre sa-mi schimb amortizoarele ca am unul dus pe spate El: Da, ca asa e la BMW daca nu repari ceva se strica altceva :lol: |
Quote:
|
Am si eu o cunosctinta care are un e36 din 1995 cu motor de 1.6 si o tine sus si tare ca i-a pus rampa de Alpina si chiulasa de M3, iar acum are peste 170 CP.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
=)) E IMPOSIBIL!!!!! :)))=)) Are permis? A deschis vre-o data capota la un ///M?! Prea tare cunostinta ta:))) jur... nu e si pe forum!? Mare e gradina Ta Doamne si multi prosti au sarit gardu`... Restu` e CanCan! :paper: |
la vorba cu un prieten:
El: Mia-am luat bmw 318 is turbo Eu dupa ce am deschis capota: da turbina unde e? El: Poi e daia care e pe admisie, ca nu am vrut pe evacuare ca aia cica da cai putini... Eu: Bai esti nebun...e 318 is simplu... El: poi nu se vede ma turbina ca e bagata inauntru in admisie... Eu: bine ma fie cum spui tu...nu ma cert cu tine... El: te dadeam o tura cu ea da am ars unu din cipuri si nu merge prea bine Eu: lasa ca ma plimbi tu alta data daca e.... |
Quote:
|
Mai trist e cand te duci la o reprezentanta bmw cu un 530d dotat cu dynamic drive si active steering , sa spui ca ai o problema de presiune la pompa si ei sa se contrazica cu tine ca de fapt nu ai asa ceva pe masina , pana nu il pui sa urce masina pe elevator si sa ii arati barele stabilizatoare active si pompa principala ! ma intreb oare , ce curaj ai mai avea sa lasi masina pe mana respectivilor !
|
baieti.care stiti .cat ma costa distributia la un 316 din 94?si un service pe unde pot sa o schimb
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut baieti. Am nevoie de un manual de bmw e39 520i ca nu gasesc nicaieri pe net numai link-uri invalide. Va rog mult sa ma ajutati daca puteti. Id Florea_91
|
deci asta nu se mai schimba veci?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning