![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
de cateva zile ma chinui sa il conving sa nu renunte...momentan e hotarat sa abandoneze....eu sper totusi ca sint vb spuse la nervi si va reveni asupra deciziei...
|
Quote:
|
de 3 zile tot ii zic ca e pacat de banii investiti...nu spun suma investita ca unii ar zice ca e abureala ar zice ca exageram.....sper ca totusi sa isi revina...in seara asta l-am lasat in pace ca avea o nunta.....pardon ...o cantare la o nunta.....::)))
|
Redeschis la cerere !
|
Multumesc frumos!
Ursu e din nou pe strazi....starea mea de nervozitate a trecut! O sa revin cu filme si cu noile modificari ale mashinii! In curand intram la partea de design....o sa ma ocup personal de ea! Motorul....prima faza adik 0.95 bari este gata intr-un final si sincer....mi-e cam greu s-o controlez pe asfalt mai putzin aderent adik prin oras! ....acum sunt incantat!:lol: |
Quote:
|
O decizie inteleapta.. :)
S-o stapanesti sanatos, cu accent pe _sanatos_ :D E torpila masina, si e doar inceputul.. |
te astept maine seara la ploiesti ca mi-am resoftat ursu diesel......:)):)
cand mai sunat azi-noapte si mi-ai zis ca tot nu e treaba buna am crezut ca gata....GAME OVER....dar de fapt treaba nu era buna ca nu puteai sa o mai ti dreapta pe strada.....asta e te inveti sa depasesti de-a latu :):)):)) |
Ai mai multe optiuni ca s-o tii dreapta pe strada :)
- un sac de cartofi in portbagaj (merg si 2 roti complete :D) - faci rost de niste amortizoare spate mai varza asa.. - geometrie spate (macar sa o verifici); oricum iti trebe bucsi de punte din poliuretan, sa nu mai bata puntea la plecare.. - 'bara' stabilizatoare spate (la mine s-a simtit, nu mai fuge de nebuna stanga dreapta) + ca mai adauga si ea cateva Kg.. |
Quote:
|
Quote:
l-am vazut azi:) |
4 Attachment(s)
L-am prins eu, pacat ca nu pot sa postez mai mult, restul e GRAV!!!
Attachment 972648Attachment 972649Attachment 972650 Attachment 972651 ;) |
1 Attachment(s)
Multumesc pt poze si filme baietzilor din VL. Mi-a placut foarte mult aseara...suntetzi o comunitate f tare.
Mashina trage acum f bine in conditzii de asfalt foarte aderent! Trebe` sa ma ocup neaparat de Design ca arata ca o ghena! |
pfaaii ce grozav trage:> :yikes: sa ai noroc de el si bine ai facut ca te-ai razgandit sa nu renunti la el.
Bafta man!!! :2gun: |
bobi, am auzit ca faci ravagii prin valcea:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning