![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
toti 3 odata... :D :)) ;)
|
vineri sau sambata esti in bucuresti? facem un menage a trois intre masini :))
|
sunt in Bucuresti, dar sunt la e36 meeting, nu cred ca o sa am timp de asa ceva :D ;) poate saptamana cealalta8)8)
|
Quote:
|
sunt la intalnire cu clubu... nush dak o sa ajung... nu promit nimica:cry::???::idea: dar vedem :D
|
3 Attachment(s)
vin cu noi mici modificari :D
schimbator de M care trebuie putin retusat dar imi place foarte mult si grila de aerisire noua :D ;) |
Ma da repede le-ai mai pus :P
|
cat de repde am putut :D ;) cum le-am luat am zis sa le si montez... saptamana viitoare schimbam metoda de joc :D stii u la ce ma refer ;) :lol::lol: trebuie si cotiera 8) tot n-ati plecat?! ;)
|
Sunt acasa de mult.
|
ah... foarte bine ma :D;) ati mers tare cu elantra? :)):lol:
|
1 Attachment(s)
stie cineva de unde pot lua buza de cauciuc ca in poza atasata? :D imi place mult d tot si e mai agresiva asa, chiar as vrea sa-mi iau :D;)
|
Quote:
Nu este din cauciuc.O gasesti doar in State, la diferiti dealeri, sau pe ebay. Buza este MAX-V GTR.S-ar putea sa ma insel,dar stiu ca nu se mai fabrica. Oricum adusa in tara te duce undeva la 450€(e ea 200 si ceva si transportul inca vre-o 200 - sa nu zic ca ar mai fi si vama).Si riscul sa o spargi este destul de mare. Esti sigur ca inca o mai vrei?! :lol: |
nu ai putea sa o faci din fibra? vbste cu ghetto de aici de pe forum. am vazut k omu se pricepe calumea de tot.
|
bine ca ai schimbat nenorocirea aia de imitatie de mahon ! acum ca ai schimbat nuca, nu pui o folie de carbon sau ceva de genu pe restu "mahonului" ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning