Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Andrei_NSL 10-02-06 11:28

:))))))))

pai sa zic asa alea mai mici :lol: :lol: ...cu fete mai mari k mine nu am fost...nu prea ma simt bine dak e fata mai mare :lol: :lol: ....si oricum dak e vorba de sex ....va zic k am ramas :shock: de ce au putut sa faca niste trotinete de 15 ani :lol: :lol: ..........singura regula : sa imi placa mie ! :lol: ...

Psycho 10-02-06 12:11

daca sunt trotinete de 15 ani cu pedale e rau frate alea`s cultivate .. :) fac minuni ptr o seara in orash :)) se dazmatza :))

GolfuletzS 10-02-06 12:12

psyho ;) vezi ... ai grija ce scri pe aici ca intri la pedofilie.... te salta garda pe sus :lol: :lol: :lol:

Andrei_NSL 10-02-06 12:13

....

hah ....iti zic eu ca pe trotinete le cunosteam de 1 sapt si am ajuns cu ele in pat.....+ k trotinetele au facut si show si etc...iti zic k una mai \"expirata\"...era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

Mustang 10-02-06 12:16

Re: ....

Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
hah ....iti zic eu ca pe trotinete le cunosteam de 1 sapt si am ajuns cu ele in pat.....+ k trotinetele au facut si show si etc...iti zic k una mai \"expirata\"...era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

astea mici stiu mai bine ce vor decat alea mari ;)
vor sa fie femei mai rpd decat altele mah

ce sa le ceri :lol: :lol: :lol:

Psycho 10-02-06 12:45

Quote:

woooooooooooooo ... :shock: :shock: :shock: abea ashtept sa`mi zica si mie una hai baga`o odata sa terminam k ma grabesk ... si eventual sa fie luiciu sau pamela :)) hahaha vise taica vise :)

RA_2fast4u 10-02-06 15:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
see....
noi .. astia cu .. atarnache .. gandim altfel ..
noi .. lasam .. de la noi .. cat se poate de mult .. just 4 psy ....
ele ... se feresc .. si cauta cat mai multe .. argumente sa-l .... dea la o parte pe x ... sau pe y .. daca-i sta un fir de par stramb in cap ..
neah .. nu-i bun , nu e ... nu e cum vreau eu sa fie ..
noi .. .. psy ?! let`s go ! ..
2 chestii total diferite ..

mah ai dreptate :) numa ca am precizat si eu ca daca cautzi un pit stop(ceva de genu wash and go ) sau mai pe romaneste(pacat ca ii pe engleza :lol: :lol: ) one night stand chiar am zis ca atuncea nu conteaza detaliile de genu..poate esti pilit..poate e pilita...poate esti prea happy sa iti dai seama..ma rog detalii :lol: dar dc vrei ceva mai mult(cred ca la astea ne referim nu? ca tousi one night stand-u nu are reguli nu? :lol: ) atuncea e mai cu kiki faza....

aleks 10-02-06 15:47

Quote:

era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

nu crezi k exagerezi putin? :wink: :twisted:

EvLSant0S 10-02-06 18:57

poate exagereaza, nu asta-i ideea, valderama ,azi ne vedem :D poate-mi povestesti si mie de trotinetele alea .. evenetual niste numere de tel :D

Andrei_NSL 10-02-06 20:36

......

dau si numere zic si de trotinete
....cu exageratu` ...glumeam ...nush nu am incercat cu dastea obosite ...mi`au placut prospaturile :lol: :lol: ..

teddy 11-02-06 01:50

n-am avut nici o prietena mai mica decat mine, iar aventuri rar am avut cu fete de varsta mea.
actuala e mai mare cu 4 ani ca mine 8)

Mustang 11-02-06 07:19

Re: ......

Quote:

...nush nu am incercat cu dastea obosite...

spunand chestia asta, jignesti in mod indirect anumite persoane ;)

teddy 11-02-06 14:35

\"practice makes perfect\" :lol: :lol: :lol:

Spark 26-03-06 15:12

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

teoretic .. alea umpic mai mici ar trebui sa fie mai pe aceeasi lungime de unde cu tine ...
practic ... difera de la persoana la persoana ...

Psycho 28-03-06 23:02

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

mie im iplac indeiferent daca sunt mici sau mari .. sa nu fie grase :P .. asa ... dar sa aiba initiativa ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning