![]() |
Re: E36 - Going wild..
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Proprietaru...inca traieste:lol: si nu cred ca s-a insurat:rolleyes2:lol: |
ma man..ai cam uitat de provincie:)) mai treci naiba si pe la craiova ca ti se urca bucharestu la cap :))
|
bodyspeed-Unde esti omule?Nu mai dai nici un semn?
|
2 Attachment(s)
Quote:
still alive... |
Quote:
|
O arde,o arde dubios:))
Ai multe absente la mine. Stii tu la ce topicuri ma refer. Mai lasa si tu o amprenta ceva. Chiar nu mai stiam de viata ta nimic:)) Welcome. |
Quote:
|
Bai nebunuleeeeee!!! Cum era ma planu nostru? Fitzar capitala!!!! Un semn n'ai mai dat nimic!!!!
|
1 Attachment(s)
Se mai dau semne de viata si pe topic-ul asta!
Frumoase tare pozele!Nu ii pui o suspensie sa fie mai low?Ori mi se pare mie ori e mai ridicata pe fata? PS:Scuze pt offtopic dar vazusem cateva pagini mai in urma niste poze cu o pisica sedan gri in care se pozau jantele ei.Stii cumva sau imi poate spune cineva ce model sunt?Sunt absolut frumoase! |
beton masinutza ... ingrijta ... este una dintre masinile care merita ... bv ... multa bafta
@ off-topic wilgax dk afli cum se numesc jantele te rog da si mie un pm.. ms frumos |
Quote:
|
Si is DE VANZARE!!! Parca Razvan_Doi avea asa un set...sau Skillzu...nu mai stiu exact care dar stiu ca am vazut asa un set la vanzare pe 4tuning!!! Deschideti thread si intrebati.
|
skillzu avea ;) dar nu mai e de actualitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning