![]() |
Re: Calarasi
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. |
chiar nu mai este nimeni interesat de infiintarea unui club in calarasi?hai ca potential este....eu unu' ma bag!
intalniri ceva?.... |
Si eu ma bag. Eu am propus de mai multe ori intalniri dar vad ca nu s-a realizat nimic. Deci lista arata cam asa pana acum:
1. Andi 2. Mitituneru 3. Vatavu |
Salutare,stiti cumva ,la voi in oras se gaseste ceva magazin unde se fac numere personalizate pe tablita gen numar de imatriculare?am un prieten din calarasi si vrea sa isi faca,daca puteti sa imi dati o adresa...ceva .multumesc.
|
Quote:
http://www.numerepersonalizate.ro/index.php |
Salutare! Intru de ceva timp pe aici, ce e drept nelogat, insa deabia acum am gasit threadul. Se pare ca singura comunitate auto din Calarasi care are intalniri saptamanale e Logan Club. Intalnirile au loc in parcarea BCR, in fiecare duminica incepand cu ora 10. Daca e cineva interesat ne gasiti acolo.
@lanciahf- e cineva care face placute personalizate, iar cu transportul Bucuresti- Calarasi il pot ajuta eu pe prietenul tau. Mda.. se pare ca nu pot sa pun link... Google ''Sorin_PSS'' |
Va multumesc.drumuri bune si numa bine
|
Si eu ma bag dar fara permis :D pana in decembrie :X:X:X
1. Andi 2. Mitituneru 3. Vatavu 4.ddannyeld2(acelasi id si pe YM;)) |
hmm se pare ca se formeaza o adevarata comunitate si aici in oras la noi
http://194.88.148.41/?mmid=d9843928530a784f |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ele sunt :)
|
Viata e crunta si chiar nevinovat poti sa o patesti. Sigur ati auzit de accidentul de sambata seara:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ma bucur sa vad din ce in ce mai multi calaraseni pe aici ...poate veti raspunede afirmativ si la o posibila infiintare a unui club...cine stie ! Quote:
PS:vb pe mess!8) |
nu se mai discuta chiar nimik pe aici?
|
Păi ce ai dori să se discute?
Pe această cale, îi invit pe cei care au o nelămurire legată de subiectul auto şi nu numai, să vină si să întrebe aici. Poate îi putem da răspunsul corect. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning