![]() |
Re: Jante (Aez, wolfrace, ATP, dezent, oz...etc), anvelope...
Sau care este pretul in lei(tva inclus) pentru un set de wolfrace sprint pe 16" 4x100?
Daca achizitionez de la dvs includeti si montajul? |
sal! m ar interesa pentru un opel astra H in 5 prezoane (nu stiu care este ET ul) un set de jante TSW kyalami sau MAK RACING - Vertigo Mirror pe 17".
daca se poate un pret per bucata,la ambele modele.merci frumos |
Salut. Ma intereseaza si pe mine daca ai ceva anvelope la un pret ok. Dimensiunile: 175/50R13 sau
175/60R13 165/60R13.te rog preturile |
Salut, ai ceva pentru Oltcit, dar fara sa fac modificari la butuci?
|
6 Attachment(s)
Salut
1)shakalu...te rog sa mentionezi pentru ce masina vrei jante 2)esso2007 --iti pot oferi Dezent F pe 16" la 17.500.000 lei/set sau MS Jag--17.700.000 lei/set 3)ZooM-ZooM--iti pot oferi urmatoarele modele cu negru pe 17": Wolfrace pro-race--562 ron/buc Wolfrace warrior black--624 ron/buc Wolfrace Hustle--562 ron/buc Wolfrace Pro-sprint--476 ron/buc Preturile solicitate de tine sunt: --MAK Vertigo Mirror--706 ron/buc --TSW kyalami hyper black--738 ron/buc Nu am nimic pentru Oltcit |
Salut,
am un ford fiesta din 2002 si m-ar interesa un set de jante Wolfrace Black Octane pe 15. potriveste sistemu de prindere pe masina mea? si te rog sa-mi spui si un pret. mersi p.s. cum as putea sa le cumpar? trebuie sa vin eu dupa ele sau mi le trimiteti voi? |
ce ai 7.0JxR17 cu sist de prindere 4x114,3.
pt un volvo ma intereseaza... un set complet! |
Salut
1)TzuTzu Ford Fiesta Am urmatoarele modele in stoc pentru Fiesta pe 15": --Wolfrace Hybrid--15.800.000 lei/set --Wolfrace Fuji--12.000.000 lei/set --Wolfrace pro-sprint--13.500.000 lei/set Jantele le trimitem prin curierat si dvs. platiti ramburs la curier. Un sfat pe care-l dau oricarui potential client: o janta mica cu centrul negru pare si mai mica deoarece negru "slabeste"; in general o janta cu negru arata bine daca e cel putin pe 17" (parere personala) 2)Pentru Volvo 4x114,3 pe 17" am decat Aez Icon 5 --555 ron/buc Pe 16" am: --Aez Xylo--602 ron/buc --TSW Reflex--509 ron/buc --TSW Apex--533 ron/buc https://forum.4tuning.ro/member.php?u=2103 |
Wolfrace warrior black pe 18" 4x100? Poti sa imi trimiti te rog mai multe poze la [email protected] impreuna cu datele J, CB, ET. Multumesc.
|
mersi frumos de informatii. daca stau si ma gandesc mai bine ai dreptate la faza cu jantele cu centru negru. o sa ma uit la modelele pe care mi leai indicat.
ms inca o data |
am nevoie de capaculd e la prezoane de la o janta wolfrace streetracer shadowchrome pe 17. crezi ca se poate aduce?
raspunde-mi pe pm te rog |
Quote:
|
Salut.
Ce jante ai pentru Mazda3: 15'' 5 prezoane, 5 x 114,3 ? Ce modele si ce preturi? |
Salut,
Dezent F pe 16" merg pe Vectra B2 ? Pentru ca daca merg, te rog sa-mi faci o oferta ( cu tot cu kitul de instalare evident ) si conditii de garantie / livrare. Multumesc, M |
Salut
shakalu, kegpr va rog sa specificati cate prezoane au masinile voastre..sau ce motorizari au...ca sa stiu daca au prindere 4x100 sau 5x110. Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning