![]() |
Re: masina mea Mitsubishi evo IX
Quote:
|
Multumesc czr...in primul rand nu cred ca ne-am adresat vreun cuvant ieri...2 te rog frumos sa sa nu te mai bagi in seama cu mine...vezi de treaba ta..,este mai bine asa,,,,merci
|
Quote:
nu mai exista fair play? lumea se da doar sa castige? |
Quote:
|
eu aveam 1,8 si mergea aproape aspirat din moment ce galeria era desprinsa si tot m-am dat
dar nu-i nimic,imi cer scuze pentru interventia mea,nu se va mai repeta,cine a avut ochi sa vada a inteles de ce am scris ce am scris |
Cezar ofeta de a-ti acorda revansa ramane valabila,dar cu tt-ul,aceiasi masina cu care a avut loc si cursa de la Pitesti.in rest nu este fair play din partea ta sa-mi lansezi o provocare cu o masina care pleaca de la 480 de cp si in care s-au mai investit peste 60 de mii de euro.
|
Felicitari Baluba !!!Masina merge din ce in ce mai bine si scade !!! e clar ca mai inveti si tu masina !! eu zic ca dupa 4,5 etape o sa vedem adevarata putere a masinii ,invatand-o !!dupa care poti urca presiune acolo unde ai dorit ! poate ca daca nu aveai piciorul in ,,pioneze'' era alt timp,dar e bun si asta ! treb sa mergi constant! adica la fiecare cursa mai jos !!:D
|
Ce timp?
|
Felicitari pentru cursa , m-am uitat un pic pe rezultate, masina trage foarte tare din mers, cu o plecare de 4wd ai sanse de timpi foarte buni in setarea actuala :D
|
11.8 cu presiune 1.6 ! si vrea sa ajunga la 2.0 !
|
E vb de plecare 1.88 60ft pe integrala nu e bine, daca face 1.65 60ft , scade 0.4 pe 400m, :D
|
Quote:
ti-e rusine sa pierzi de la o masina puternica? pai atunci facem liga scoala generala si ne dam cu bicicletele ca sa fim egali,dar daca imi pun lant de motor si trag mai bine ce facem? |
1 Attachment(s)
Felicitari Baluba pentru timpul scos...... Asteptam 11.2..:):)
Siiiiiiiiiii..............Razboiul STELELOR........... |
Mersi Razule...11 81.Cum am promis....la fiecare cursa o sa tot mai cobor ;d
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning