Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   masina mea Mitsubishi evo IX (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/116636-masina-mea-mitsubishi-evo-ix.html)

B_60UPE 24-10-11 19:01

Re: masina mea Mitsubishi evo IX

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 4666821)
felicitari baluba,dar nu pot sa nu remarc,profund mahnit,cum de m-ai refuzat la o cursa prieteneasca ieri la tulcea si cu atatia martori...urat! eu la pitesti cand aveam masina stricata nu am refuzat,ba chiar am insistat sa ne dam,dar se pare ca tu nu prea faci ce zici

ba da esti chiar zmeu, pai tu cu gtr provoci o amarita de evo? pt ce sa faci o provocare la o etapa legala cind e un timp cronometrat ?

baluba 24-10-11 19:07

Multumesc czr...in primul rand nu cred ca ne-am adresat vreun cuvant ieri...2 te rog frumos sa sa nu te mai bagi in seama cu mine...vezi de treaba ta..,este mai bine asa,,,,merci

CZR 24-10-11 19:07

Quote:

Originally Posted by B_60UPE (Post 4666851)
ba da esti chiar zmeu, pai tu cu gtr provoci o amarita de evo? pt ce sa faci o provocare la o etapa legala cind e un timp cronometrat ?

nu,nu sunt zmeu,dar el a zis ca accepta orice provocare si nu e orice amarat de evo,are un gt 35 si la cat s-a facut misto de mine ca mereu mi se strica audiul,era o modalitate frumoasa de a se revansa pentru cadoul pe care i l-am facut la pitesti acum 2 ani
nu mai exista fair play? lumea se da doar sa castige?

B_60UPE 24-10-11 19:26

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 4666874)
nu,nu sunt zmeu,dar el a zis ca accepta orice provocare si nu e orice amarat de evo,are un gt 35 si la cat s-a facut misto de mine ca mereu mi se strica audiul,era o modalitate frumoasa de a se revansa pentru cadoul pe care i l-am facut la pitesti acum 2 ani
nu mai exista fair play? lumea se da doar sa castige?

el te-a provocat tot cu un motor de 2 litrii asta zic eu ca este fair play

CZR 24-10-11 19:37

eu aveam 1,8 si mergea aproape aspirat din moment ce galeria era desprinsa si tot m-am dat
dar nu-i nimic,imi cer scuze pentru interventia mea,nu se va mai repeta,cine a avut ochi sa vada a inteles de ce am scris ce am scris

baluba 25-10-11 04:08

Cezar ofeta de a-ti acorda revansa ramane valabila,dar cu tt-ul,aceiasi masina cu care a avut loc si cursa de la Pitesti.in rest nu este fair play din partea ta sa-mi lansezi o provocare cu o masina care pleaca de la 480 de cp si in care s-au mai investit peste 60 de mii de euro.

TOBA^ 25-10-11 08:11

Felicitari Baluba !!!Masina merge din ce in ce mai bine si scade !!! e clar ca mai inveti si tu masina !! eu zic ca dupa 4,5 etape o sa vedem adevarata putere a masinii ,invatand-o !!dupa care poti urca presiune acolo unde ai dorit ! poate ca daca nu aveai piciorul in ,,pioneze'' era alt timp,dar e bun si asta ! treb sa mergi constant! adica la fiecare cursa mai jos !!:D

Seal 26-10-11 08:34

Ce timp?

vcsomin 26-10-11 15:14

Felicitari pentru cursa , m-am uitat un pic pe rezultate, masina trage foarte tare din mers, cu o plecare de 4wd ai sanse de timpi foarte buni in setarea actuala :D

TOBA^ 26-10-11 17:53

11.8 cu presiune 1.6 ! si vrea sa ajunga la 2.0 !

vcsomin 26-10-11 17:59

E vb de plecare 1.88 60ft pe integrala nu e bine, daca face 1.65 60ft , scade 0.4 pe 400m, :D

CZR 26-10-11 23:38

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 4667631)
Cezar ofeta de a-ti acorda revansa ramane valabila,dar cu tt-ul,aceiasi masina cu care a avut loc si cursa de la Pitesti.in rest nu este fair play din partea ta sa-mi lansezi o provocare cu o masina care pleaca de la 480 de cp si in care s-au mai investit peste 60 de mii de euro.

nici cand te-ai laudat la toata lumea ca ai batut o masina care mergea f prost nu a fost fair play si nu ai inteles ca eu ma dau de placere in orice conditii,cu orice masina
ti-e rusine sa pierzi de la o masina puternica? pai atunci facem liga scoala generala si ne dam cu bicicletele ca sa fim egali,dar daca imi pun lant de motor si trag mai bine ce facem?

Raz 27-10-11 19:38

1 Attachment(s)
Felicitari Baluba pentru timpul scos...... Asteptam 11.2..:):)

Siiiiiiiiiii..............Razboiul STELELOR...........

baluba 28-10-11 00:21

Mersi Razule...11 81.Cum am promis....la fiecare cursa o sa tot mai cobor ;d

SEBASTIAN 28-10-11 22:56

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 4674279)
Mersi Razule...11 81.Cum am promis....la fiecare cursa o sa tot mai cobor ;d

Felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning