![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
La un moment dat cred că la SRR la stand cineva a dat drumul la o sārbă, parcă, duminică pe la vreo 2, am izbucnit īn rās, dar suficient de tare pentru că unul din băieţii de acolo m-a văzut şi a īnceput şi el să rādă. A fost la caterincă, e evident, nu cred că se supără cineva. Altceva m-a uimit īnsă, la băietii cu muzica, afară, la concursurile de sound, au fost 2 maşini destul de lucrate care au venit cu manele din alea de doi bani după ei, cu bani, duşmani şi suferinţe ieftine... Aia n-a mai fost caternică, ăla a fost prost-gust...
|
Vlad din SRR , da'mi add :D ca te alerg. id : parazitiiclub_ro
|
tocmai asta a fost si idee...sa se mai distreze si lumea,sa mai rada, sa mai danseze....cum a fost vineri seara si sambata seara :D
|
Duminica spre final... aproape tot colectivul fanatik a facut un dans onorific "sincron" in stand iar ca drept urmare "publicul" a inceput sa danseze incercand sa prind pasul!
Bafta |
sa imi exprim parerea despre acest salon??0 barat....sa imi exprim parerea despre show-ul de afara?0 barat...pakt de bani cheltuitzi de participantzi pt a veni.Cat despre dezbaterea voastra despre maneaua pusa de SRR....da a existat o manea dar nu vad kre este mare probleme.......??nu eshti obligat sa stai la standul lor sa ascultzi dak nu itzi convine.....
|
au fost maxim 10 secunde....ca porma s-a schimbat imediat....era in playlist...s-a term o melodie...si a sarit la urmatoarea care s-a intamplat sa fie o manea...si s-a schimbat repede...
si daca puneam toate 3 zilele numai manele care era problema? daca ne placeau manele si erau numai manele? |
Pana la urma ia cineva in calcul chestiile logice ce deranjeaza publicul ( clientul ) ? Le remediaza cineva? Aceleasi probleme in fiecare an... :pistoles:
|
corect, fiecare cu preferintele lui. nu te obliga nimeni sa stai la SRR la stand daca nu imi placea muzica...
|
unii parca sunt de pe alta planeta, sau sunt idioti... daca au fost 10 sec dintr-o manea, din greseala , asta inseamna ca au fost manele? manele au fost in pavilionul 14......mai ganditi si voi inainte sa sariti de c.u.r in sus
|
Fanatik MotorSport au avut cel mai frumos stand dintre toti
|
adevarat.....fanatik a fost la inltzime....merita sa fie primul club strigat la inmanarea premiilor pt "cel mai bun stand"
|
Quote:
|
cei mai tari tineti-o tot asa
|
chiar atzi meritat premuil Dub-ule :D si MR a avut stand frumos :)
|
Sarumana mult, promitem ca mereu o sa fim la inaltime.:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning