Re: Noul Mercedes E63 AMG - Prima imagine
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
(Post 2459160)
Ce legatura are C AMG cu RS6 ? Pana una alta in clasa din care face parte momentan RS6 este peste concurenta, si asta e tot ce conteaza. Totusi ce legatura are asta cu topic-ul ?
|
Cum sa fie frate peste concurenta, daca in linie dreapta il bate un model din clasa inferioara, de numai 450 de cai ? :lol:
Si cum ce legatura are cu topicul ? Are legatura ca ziceau unii de pe-aici ca cica RS6 e cel mai tare din parcare, ca E63 n-are nici o sansa in fata lui...pai daca il bate pana si un C63 la plecarea de pe loc, apai iti dai seama ca E63 cu cei 520 de cai ai sai nu are cum sa fie mai prejos.
Quote:
Originally Posted by lrazvani
(Post 2459251)
:)) 2.21 c63 vs 2.17 rs6 ....eu ma asteptam sa castige rs6 pe linie dreapta si c63 pe lap....e chiar invers !...da asa e mai jenant pt. c63 ....nu am zis ca c63 duce lipsa de putere...chiar din contra ...da sa castige un vapor dinasta in fatza la c63 imi alimenteaza mai tare opinia ca AMG mai nou face muscle car (nu e greu sa ai putere....e mai greu sa o pui pe sosea si in curbe)...as vrea sa vad un rs4 cu motorul de pe rs6:shock:....sau un m3 cu motorul de pe m5 ...da nu o sa vezi...ca astia stiu sa faca si motoare mai mici si performante :)) . C63AMG 2009 = MUSTANG 70'
|
Pai RS6 care TRACTIUNE INTEGRALA deci e LOGIC ca se tine mai bine pe circuit, si pe curbe in general...chiar daca cantareste cat o balena. Ma mira totusi ca in linie dreapta e asa slab...cel putin la plecarea de pe loc trebuia sa-l faca praf pe C63, care are tractiune doar pe rotile din spate..
|