Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   Campionatul National de Drift (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/115643-campionatul-national-drift.html)

jakal 12-04-09 21:12

Re: Campionatul National de Drift

da frate...am batut drumul de 3 ori....benzina .gume........dar nu s-a putut ...am cerut luna de pe cer....
fac pariu ca la libere iesea belea.....dadeai in ea la greu...fum burn....bubuia un cauciuc sau 2.........si lumea era mult mai multumita.....

respect pt tengu ...e meserias ...dar trebuie sa mai lase loc si la altii sa se bucure de masina lor si sa ofere un spectacol asa cum se pricepe fiecare......

gratian initial acceptase sa intram dar apoi s-a opus altcineva si omul ne-a spus ca nu isi poate pune lumea in cap......

bravo lui LAFU ca nu i-a bagat in seama si a dat omu sa se racoreasca.......

asa merita facut....

ZerO_CooL 12-04-09 21:20

Un minus pentru benzile de rulare care se incapatanau sa ia dupa ele si cate o bara...

TwentyOne 12-04-09 21:21

Cine a fost declarat castigator?..ca nu ii cunosc dupa nume

cozo 12-04-09 21:22

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 2232142)
Cine a fost declarat castigator?..ca nu ii cunosc dupa nume

calin cu m3 e46

MOUZE 13-04-09 01:29

...WRG_u...adica eu...altii mai ma stiu dupa 70 WRC (cabrio) sau MOUSE :)
nu are toba shport pt ca sincer m-am saturat de atata zgomot + ca merg zi de zi cu ea(iar cu militzia n-am nici un stres)...nu o scot numai la liniute sau drift(mai nou)...la fel si cabrioleta nu numai de duminica...sunt masinile de zi cu zi...
am auzit tot felul de idiotenii in public FIX langa mine...NASOL FRATE WRG_u ala argintiu nici nu se auzea...(eu:da frate aiurea ziceai ca e electric daca nu se aude nu e urs) :|

la capitolul antrenament ar fi putut sa ne lase mai mult...eu cel putin am "gustat" blocantul asta iarna cu cabrio 1.8..........cu 2.5-u n-am apucat sa ma dau decat odata haotic intr-o seara(Cobra stie :p)....si de joi pana azi...la 4tun.day
sper....speram ca pe viitor sa ne lase mai mult la antrenament...

in fine cine merita...cine nu merita locul 1 ideea e ca ne-am facut damblaua ne-am dat 4 zile ca disperatii fara sa vina militzia... :)))))

ce m-a deranjat...m3-u a avut 2 soferi...ceea ce nu mi se pare corect
una peste alta a fost frumos...atmosfera ;)

imi pare rau pt.cei din ploiesti...am incercat sa intervin dar fara rezultate(stiu ce inseamna sa arzi gazu' de pomana si mai ales dezamagirea pot spune CRAIOVA+PITESTI si am zis tot...

Sonny 13-04-09 07:12

Felicitarile mele inca odata MOUZE, atat pentru masina cat si pentru evolutie.

DRooPY 13-04-09 07:50

nu cred ca vom fi asa incantati sam ai venim next time..tengu ,hai ,kns tot respectu pt ei.. da neam cam saturat de ei...

ZerO_CooL 13-04-09 08:42

Poate tu te-ai saturat de ei...
M3-ul a avut doi soferi... dar Calin terminase sambata pe locul 2 cu E30 3.2 turbo... si Duminica s-a dat cu M3-ul...

VWluci 13-04-09 09:43

Felicitari..show a fost misto, felicitari KNS pentru masina, ca am vazut ca ai mai lucrat la ea, felicitari Florica, a fost un show de zile mari.

MOUZE 13-04-09 09:46

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2232676)
Felicitarile mele inca odata MOUZE, atat pentru masina cat si pentru evolutie.

merci frumos...mai ales pt poze !!! ;)

F_L_R 13-04-09 09:51

-La acest eveniment a fost ultima data cand eu v am prezentat detaliile.
-S au hotarat niste reguli care au fost calcate in picioare la fata locului.
-Eveniment dupa eveniment eu si o mana de baiaieti din NSL si nu numai am supravegheat acest gen de eveniment si de fiecare data cand au fost incidente am trecut cu bine "testul focului".
-Probele comunicate initial au fost schimbate fara a motiva de ce , verificare tehnica nu sa facut , precalificarile de joi pt bucuresti s au mutat haotic vineri intr o ingesuiala generala , iar sambata si duminica am stat cate 5 ore sa privim 10 scutere , iar noua ni s au alocat cate 2 ore care le am impartit cu Bekman.
-Fara a reprosa nimanui nimic , eu voi fi un simplu participant la Drift si voi imparti cu ceilalti umilinta de a sta pe dreapta.
-De aceasta data am platit scump un burnout de 3 minute prin depunctare si MOTOR DISTRUS. Dar cum am spus si acolo de ieri traiesc doar sa mi repar masina si sa ma antrenez si la urmatorul eveniment am sa demonstrez ca nu avem nevoie de scoala de Drift.
-Joi nu mi a mers masina si cauciucurile au fost patrate , vineri am revenit si lumea ma intrebat daca m am drogat , sambata am facut un circuit fara gresala si fara a pierde vreodata masina , duminica masina a cedeat......asta a fost !! Numai bine la toata lumea si FELICITARI CASTIGATORILOR !!!!!

TwentyOne 13-04-09 09:53

Felicitari Mouze pentru evolutia de duminica, eu pe aia am vazut-o, cel putin in prima mansa reuseai sa legi trecerea de la un rond la altu foarte bine, ai reusit si sa spargi un cauciuc :) (desi incearca sa nu mai faci asta, e pacat de vopseaua de pe ea), e de apreciat mai ales ca nu ai servo directie (cred), si cred ca te-ai descurcat mai bine decat tipul cu m3, cel putin duminica.
Bravo voua tuturor, cei care v-ati dat, as fi vrut sa va vad mai mult in actiune, dar asta este.

P.S. Am oroare de scutere:)

B83RUP 13-04-09 09:57

Felicitari Florica pt show-ul oferit sambata!
Pasiunea nu are varsta, si nu moare niciodata!

MC Mate 13-04-09 10:29

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 2232057)
Anul trecut in toamna, am fost tot duminca, si atunci s-au dat incontinuu, hai, kns, tengu, invitatii din afara si altii, a iesit foarte bine, iar ideea este sa evoluezi, sa faci ceva mai bine, ca asa prinzi experienta. Intelegeam daca ii lasa pe scuterisi 2-3 ore, dar nu 6..in fine, nu are rost sa mai vorbim despre asta, multi au fost dezamagiti, spectatori cat si participanti.

1. Lumea nu intelege k in toamna anul trecut a fost NUMAI campionatulk de drift, iar acel spatiu era NUMAI pentru masini, weekendul acesta au fost 2 saloane cel moto si cel auto, iar spatiul a trebuit impartit intre cele 2 , acum nu pot sa stiu eu de ce moto a avut mai mult, poate ei au platit mai mult pt acel spatiu si drept urmare au avut mai multe ore decat restul lumii. Urmatoarea etapa, va fii numai DRIFT iar atunci vor fii alocate orele automobilelor.
2. Stiu k dupa acest eveniment mi-am atras f multe antipati, dar putin ma intereseaza sincer sa fiu, lucrul pe care vad k foarte multi nu-l inteleg este sa respecte niste reguli, in orice domeniu / sport exista reguli, exista o limita de timp etc, si daca aceste reguli minime nu se respecta, atunci acest sport nu are cum sa evolueze,
3 Am vazut k cineva zicea k bravo Tengu , hai, kns, etc dar m-ai lasa-i si pe altii... toata lumea a avut timp sa se de cele 4 zile, ziua de joi de antrenamente a fost special lasata ca zi de antrenamente pentru k erau un traseu nou, si nu cercuri la un jalon si burn, vineri la fel s-au dat baietii 4 ore si ceva, si la sfarsit au inceput sa dea burn in parcare... poate imi explica si mie cineva de ce? dupa 4 ore de drift in care TOTI au intrat de cel putin 3 ori, la sfarist au inceput a da burn intre oameni si masini in parcare.
4. Felicitari castigatorilor.

bimmer3 13-04-09 10:56

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2232109)
da frate...am batut drumul de 3 ori....benzina .gume........dar nu s-a putut ...am cerut luna de pe cer....
fac pariu ca la libere iesea belea.....dadeai in ea la greu...fum burn....bubuia un cauciuc sau 2.........si lumea era mult mai multumita.....

....

Stiu ca e nasol pt voi, dar daca citeai ce s-a scris pe forum despre concursul de drift, nu mai veneai sau nu mai veneai sa te dai.
S-a spus clar, cine nu vine vineri nu se da.
Eu am terminat masina sambata si n-am venit duminica sa vad daca "poate-poate".
Cat despre fum si burn..eu zic ca este salutar efortul organizatorilor sa faca ceva mai apropiat de drift, altfel o sa facem burn pana la adanci batraneti.
Eu zic sa-i lasam sa faca show pe cei care deja au aratat ca sunt peste un anumit nivel si noi sa ne straduim sa ajungem acolo si abia dupa aia sa facem show.
Pe de alta parte si Florica are dreptate, daca organizatorul a stabilit niste reguli, ar fi frumos sa se si puna in aplicare regulile respective.
A fost frumos, se putea si mai bine, sper sa fie mai ok data viitoare cand am inteles ca o sa fie numai drift.
LE: acum am vazut ce-a zis Mate..apropos, ati vazut in parcare cand si-a luat baiatul ala cu sapca albastra o bucata de cauciuc in dovleac?
Daca ii venea in fata cred ca nu era chiar distractiv.
Hai sa incercam sa ne apropiem de drift si sa ii lasam pe cei cu burn sa-l faca in spatele blocului.

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning