![]() |
Re: Golf IV: motorizari, dotari, modele, diverse...
5 Attachment(s)
golfuletz 1.4 2002 special edition, albastru..si sexi :D
|
2 Attachment(s)
O mica completare la paginile anterioare unde am mai uploadat cateva informatii:
Tabel cu sigurante, simboluri, amperaj si culori la Golf IV Culori amperaj: verde: 30 A; alb: 25 A; galben: 20 A; albastru: 15 A; rosu: 10 A;maro: 7,5; alb crem: 5 A; violet: 3 A In functie de dotarea masinii, unele sigurante pot lipsi din panou. Unele simboluri indeplinesc functia de siguranta pentru mai multi consumatori. |
Golf 4 variant 1.9 TDI ALH 90 CP edition ...aproape full
O poza asa ca nu e gata .... e in "lucru" voi reveni pe viitor cu ceva poze https://img714.imageshack.us/img714/81/56865392.jpg Uploaded with ImageShack.us |
3 Attachment(s)
Al meu GOLF 4 1.4 EDITION 75hp an 2001. Merge f bine. Sunt multumit:D
|
Ma Uitam in urma cu cateva pagini la masina mea de acum 1 an si acum va pun un filmulet cu ce este acum !
Atunci doar un ALH - acum acelasi ALH dar de 133 cai cu modificari cat de cat majore la motor insemnand Biele Forjate - Injectoare T4 - Intercooler. etc si doar un aspect subtil la exterior ! Aici Filmuletul Promis ! https://www.youtube.com/watch?v=Lwqroh3dWpY |
Biele forjate pentru 133 de cai este o investitie moarta.
|
Quote:
|
Sa nu ai mari asteptari cu turbina originala. Daca ma chinui suflu si eu mai mult ca ea.
Inca sunt de parere ca bielele le puteai pune dupa bariera de 200CP. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Golf 4 1.4 75 CP cod motor AXP din 2001! Masina este destul de dotata: incalzire in scaune, spalatoare faruri, ABS ESP, geamuri electrice si mai sunt si altele dar nu imi amintesc acum. Are acum 137000 km. O am de la 119000 km adusa de mine din Germania cu carte service la zi! Sunt foarte multumit de masina! Pun si cateva poze!
|
8 Attachment(s)
1.9 TDI 4motion AJM 116cp 312nm 6 viteze 122000km an 2001
piele neagra,incalzire scaune, navigatie,climatronic,xenon,culoarea masinii neagra!fara nici un fel de modificari! Daca cineva e curios revin si cu poze. am revenit si cu pozele promise!imi cer scuze ca este cam murdarica!!! |
Quote:
|
S-a pus si pe ALH (90CP)....
|
Eu m-as interesa inainte sa fiu suspicios. La pagina 9 s-au pus toate codurile de motor la Golf IV cu Cp cu tot. In plus aici voteaza o gramada, dar foarte putini prezinta pe scurt si masina. In fine, e un poll total compromis plus ca mai apar si off-topicuri. Deci am rugamintea sa ramana un topic la tema.
|
8 Attachment(s)
Golf 4 1,9 TDI 74 kw 101 cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning