![]() |
Re: Sa ne cunoastem mai bine
a fost sters de unul din administratori, va rog(organizatorii in special) sa luati legatura direct cu ei, pentru a lamuri situatia
|
deci cenzura e inca in floare :) traiasca dreptul la libera exprimare si informare
|
nu e vorba de nicio cenzura, doar ca 4tuning are o politica proprie de promovare a evenimentelor, si pentru alte evenimente trebuie discutat in prealabil cu administratorii site-ului.
|
Hello
Nume : Bogdan, Dany Nick : D4nYL0v3 (complicat nuh ? ;)) ) Data nasterii : Februarie 1987 Pasiuni : Mashini, cluburi, muzica, fete :X shi mashiniile japoneze :X :X :X :X Masina : Toyota Auris 1.6 VVT-i SOL 124CP |
sau mai exact tre sa dai niste banuti daca vrei reclama pe site..
cel putin astia din "provincie" nu? mi se pare penibil.. |
nu e asa, ti-as putea da exemplu clubul nostru, crazy-drivers, care nici n-a dat bani, nici n-a avut pile pe vremea cand ne-am decis sa facem event in moldova, si s-a facut publicitate pe site
nu stiu caius, nu te certa cu mine, ca pe cuvant daca iau eu vreun leu din asta... e politica site-ului, eu ce raspuns as putea sa-ti dau? administratorii decid cum sa-si conduca munca, strica o intrebare la ei pentru mai multe lamuriri, ca pe mine ma depaseste motivatia fiecarei actiuni, eu pot doar sa-ti spun motivele generale... |
cred ca ar trebui sa beti o bere si sa va cill`uiti..... pfffff.....ii doar un topic....mai deschideti unu daca vreti ...
|
good point, chiar dau eu o bere, ca e cald tare la bacau :lol:
|
Quote:
|
nope, it wasn't....
doar ca am stiut sa deschidem gura si sa intrebam inainte :) |
and me.....
Name:Flavius Nickname:Fiat/Fiatistu/cefu Masina:Fiat Seicento,Golf III Pasiuni:Masinile si Gagicutzele... |
.....
Nume: Andrei Nick: Diesel Masina: Dacia 1310 81' Pasiuni: Masinile si fetele... |
Salut
Nume: Cypy Pasiune: Masini si PC-urile id: pongo2007_xxx |
Salut
Nume : EGON nickname: ROAD EMPIRE car: DACIA LOGAN Pasiuni: Tuning & Racing |
primiti si fete printre voi? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning