![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Da-mi niste exemple de jeep-uri sau microbuze care te-ar interesa, ca nu am idee ce masini pot tracta 2 tone.Eventual trimite pe privat un id de messenger, discutam mai usor...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
un bmw 318is sa aiba ceva dotari.... cam la ce bani il poti aduce in tara???
|
Am mai cautat pentru altcineva si pot sa iti zic 2000 euro.Cam asta e pretul, depinde un pic si de ce gasesc exact, dar in principiu pe acolo se invarte.
|
Quote:
un 318is 4/class II ? stare decenta , adusa in tara ? ms frumos. |
Sal,
Am mai vorbit noi acum cateva saptamani despre un BMW E36 M3 in 4 usi, motor de 3.2 l, de 321 CP, cutie in 6 trepte. Ar trebui sa se apropie momentul achizitiei. Spune-mi daca o poti aduce cu nr valabile si daca da, pentru cat timp sunt valabile. Auzisem de cineva care o poate aduce direct pe numele meu si cu acte valabile un an. Asa e si la tina? Merci, Razvan |
bmw 325 an 97-99?
|
Quote:
|
Quote:
astept raspunsul tau. nu e extrem de important, dar daca se poate sa tin masina un an cu nr de UK legal, chiar ar fi un plus. Bafta, |
Vauxhall v6 motor 2500 sau 3000 (astra F ) ma intereseaza pret.astept PM.
|
salut,
o toyota supra mk4 la ce bani ar fi ? nu conteaza ca e turbo sau nu:) |
Aveti PM amandoi.
|
Quote:
Cand ajung in tara, mai povestim pe net sau la telefon. [email protected], 0752101204,Vlad. |
Anunt valabil.Ma gasiti si la nr. de telefon 0742622537.
|
Quote:
-third party = fix RCA-ul de la noi -third party , fire and theft- rca + acopera furt integral si foc (majoritatea companiilor acopera doar pe teritoriul UK) sau - comprehensive (asigurare completa) spune-mi exact cat m-ar costa sa o tin un an cu numere de UK legal pe numele meu: 1. Asigurare (cea mai ieftina - third party) 2. Road Tax 3. MOT Merci, |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning