![]() |
nici eu nu cred ca e trucata, uita-te la scrisurile de pe indicatoarele de circulatie (ASIA) la aia e posibil sa existe astfel de specimene
|
Chevy-ul din poza lui gangsta e facut intentionat asa in bataie de joc cu spoilere si prize din carton, are sticla de suc pe bord si scrie NOS pe ea :lol:
Matizu e trucat :roll: |
Nu stiu daca este trucata sau nu! Pe un forum strain faceau misto de poza si m-am gandit sa radem si noi putin! :lol:
|
ce de riceri....sunt destule chestii de *** in ro.....de la masini cu abtipilde cu Kent si banda reflectorizanta , stelegulete la oglinizi.....pana la dacii facute dupa NFS :lol:
Stiu o Dacia 1100...*****ie pe ea \"Fast & Furious\" pe usa din dreapta scrie \"Locul Nevestei\" si pe capota scrie \"Va rog sa nu ridicati acest automobil....nu este abandonat!!!\" :lol: .... (NORMAL CA E FACUTA LA CATERINCA) s-ar putea sa bag niste poze...insa nu ppromit nimic inca |
COOL Matizu`!!!! :lol: :lol: asiaticii astia chiar k nu-s sanatoshi, pacat d masina k e dragutza... a stricat-o cu eleronu ala......oricum cred ca m-as kk p mine d ras (la propriu) dak as vedea-o in realitate :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ceva asemanator matizului ala... :D :D :D
|
3 Attachment(s)
vreau sa stiu si eu parerea voastra .. eu vad des masina asta pe strada ... si de fiecare data mai vad ceva care ... NU-MI PLACE
DACIA 1300 BERLINA 1,3 60CP ROSIE Pret: 1,500 EURO An fabricatie: 1980 Carburant: Benzina Rulaj: 78,000 km Capacitate: 1,300 cmc Putere: 45 KW Locatie: Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 4+1; ALARMA; INSTALATIE AUDIO FORMATA DIN: BOXE JBL,SUBWFER,STATIE PROFESIONALA 4X150W + CD JVC PROFESIONAL DE 470EU ALARMA,GEAMURI FUMURI,BORD SCHIMBAT,MOTOR REFACUT COMPLET,RULAT 7500KM,CUTIE FRANTUZEASCA, SPOILERE,ELEROANE,PRAGURI FALSE,OGLINZI REGLABILE. |
poza cu matizu e penala rau .. va datzi seama ce apasare are matizu ala p spate ... iar dacia e ... n`am cuvinte :)
|
Re:
Quote:
Breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......Asta`i vecinu meu Ady_Jupanu....Ti OMOOOOOR......cum de ai pus poze cu el???!!!!!!Crek te omoara daca afla! ca....Masina lui e kitc!!! |
Re:
Quote:
|
eu doar am cerut parerea ... nu am zis eu ca e kitch ...
daca singuru lucru alb ar fi steagu din fata si restul ar disparea, impreuna cu \"eleroanele\", atunci ar fi alta treaba .... da` asa... |
jupanu asta cred ca e fan tataie din vaslui! :lol: :lol: prea multe asemanari.... sunt clar in legatura :roll: ... am un sticker Delma acasa.. daca vrea sa-si mai lipeasca ceva pe masina :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
:peace: |
Bree......SsSsSs...ca nu e singuru din CuG...mai are un vecin la fel....dar nu am aparat foto.. :( sa vedetzi acolo TUNING a la` cartier!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning