![]() |
Re: Renault Clio 1.4 AYG
Quote:
|
fromoasa foc bestiuta ta..imi place mult capota...bafta mai departe
|
modificarile la masina sunt facute cu foarte bun gust , stil , mie chiar imi place... cel mai frumos clio din generatia sa !
|
totul e facut in zadar atata timp cat masina sta sus in "cer" .
|
Quote:
|
Multumesc, o sa coboare si ea o data si o data...
"prietene da tu vezi cat de ofticat esti?" care e problema ta, ca lui ii place masina mea? intradevar ca a exagerat un pic mai mult dar care-i faza? ce te omori atata? mai vazut pe mine sa comentez la posturile de pe threadu tau? si poate el o fi spus la mijto asa, la asta nu te-ai gandit? sar repede tu cu gura.... |
Acum ne băgăm picioarele şi ignorăm cearta, adică trecem mai departe fără să ne mai enervăm, corect?:)
|
5 Attachment(s)
Niste butoane:rolleyes2
|
Ah ce mai urasc eu butoanele de genul asta.
|
cam joasa, sa mergi cu grija, nu atingi cu ea???
|
AYG-ule pt ce sunt butonasele ????:D sti ce zic eu mai degraba cauta niste macarale si pune niste geamuri electrice si daca tot te-am pus sa cauti si un aer conditionat ar fi bun ca a venit vara si te injuri singur :))
|
Cat am facut eu in 2 luni jumate nu au facut altii in 5anii, asa ca suspensia mai poate astepta, atata timp cat e total functionala asa ca...............
butoanele sunt luate la super pret.... nu am nevoie acum de cele mai sus mentionate... am alte prioritati.... or sa urmeze dar mai incolo... |
bvo nene, masina arata prea bine si chiar c aai facut multe in putin timp. dar lasa ca aci pe forum carcotasii vor multe! eu iti zic bafta in continuare cu ce ai de facut!
|
felicitari pentru tot ce ai facut pana acum la masina !!!
bafta in continuare cu ea :!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning