Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Revelion 2006 online pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/11263-revelion-2006-online-4tuning.html)

CRyS` 01-01-06 00:08

La Multzi Ani!!

Am inceput bine..cu MULTE artificii...si din necaz si rau pt un vecin...un INCENDIU! :(
Am sa pun maine poze si filmu..... :( totul de la o \"petarda\" zburata pe geam in balcon....najpa!!!

lolek 01-01-06 00:14

bei dormitzi? aaaaaaaaaaa?

andrey2003 01-01-06 00:20

NU DORIIIIIM, dar a cam murit topicul... :cry:

peter 01-01-06 00:25

scuzati ca am lipsit..dar am fost din nou la cumparaturi..ca nu mai aveam vin..si gin...asa ca am fost....sa iau..oricum sunt manga si acuma..dar mai tre sa beau...sa ma simt bn..asa ca haide cu distractiea..!!!!

;drunk: :drunk:

peter 01-01-06 00:27

bey...sa moara mama..am uitat sa iau apa minerala..cu nu mai am cu ce sa fak sprit...sa-mi bag pl....nu vine cineva pana in cta cu un sifon o apa ceva ??? :lol: :lol: ...dar lasa..ca vinu il dau pe gat..da-l in masa

Razvan-CT 01-01-06 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
scuzati ca am lipsit..dar am fost din nou la cumparaturi..ca nu mai aveam vin..si gin...asa ca am fost....sa iau..oricum sunt manga si acuma..dar mai tre sa beau...sa ma simt bn..asa ca haide cu distractiea..!!!!

;drunk: :drunk:

undei ai gasit tu mah deschis la ora asta???? la hotel cumva?? :D :D :D

oricum bv ca te distrezi shi mai usor cu bautu'

Ju!ceD 01-01-06 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
La Multzi Ani!!

Am inceput bine..cu MULTE artificii...si din necaz si rau pt un vecin...un INCENDIU! :(
Am sa pun maine poze si filmu..... :( totul de la o \"petarda\" zburata pe geam in balcon....najpa!!!

Tare sunt curios :roll:

peter 01-01-06 00:37

sa beau oameni frati....asa..oameni frati....de azi pana la anu...si invers...
:drunk:.....golftuning mai traiesti frate ??....

Cine e mare barosan...barosanu nr 1....barosanu nr 1 e GOlfTuning..

Dedicatie ptr toti..fratii de pe 4tuning.....inclusiv SEBASTIAN...care acuma...cine stie unde petrece...datorita lui...mai avem parte de unele curse reusite... :wink: ...

hai ca mai beau un paharel de gin...ce plm..doar e rev..

CRyS` 01-01-06 00:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ju!ceD\"
Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
La Multzi Ani!!

Tare sunt curios :roll:

It`s true!Am sa pun pozele cand imi revin din bautura! :oops:

Gabi 01-01-06 00:42

La multi ani inca o data! Eu m-am retras :wink:

GolfuletzS 01-01-06 00:45

1 Attachment(s)
eu am inceput faorte prost imi apre rau :( mi s`a futu aparatu foto am varsat p mine vin .... plm :( sper sa se rezolve cu aparatu ca mor ....

peter 01-01-06 00:56

mah golftuning..nu poti sa te controlezi cand esti beut ??????:lol:..ce draq..

macar echilibru... :roll: :lol: ...:drunk:..eu ink mai am vin..si gin..si sampanie..pana dim...asa ce sa fak ?? sa las sa se strice beutura ?in nici un caz..asa ca eu beu...

Gabi 01-01-06 00:56

Inca un mesaj si gata :)

O bila neagra pentru bossu' Gratzian care, in noaptea asta, cred ca a facut cunostinta cu palinca de care vorbea mai devreme :)

Inca o data vreau sa le multumesc tuturor care contribuie, mai mult sau mai putin, la dezvoltarea forumului 4tuning: Gratzian, Vali, RoSonic, Hondarul, GolfTuning, blowwind, DnI, Santos, Bishop, georgeb, 200SX, Michael, celor care se ocupa de tot ceea ce inseamna sisteme si scule audio, celor care sunt adevarati tuneri (dar pe calculator), reprezentatilor cluburilor si tuturor celor care viziteaza si posteaza pe forum.

Am fost o mana de oameni, acum suntem o comunitate, o familie as putea spune!

La multi ani 2006! La multi ani 4tuning! La multi ani tuturor!

peter 01-01-06 01:00

Fara numar ptr Gabi.....bv may Gabi..ai pus punctu pe \"i\"..bv

cam asta a vrut sa spuna mai toata lumea !!...:drunk:

Si acuma dedicatie ptr Gabi....fara nr fara nr fara nr fara nr fara nr.....

Salam-asta seara am sa beau !!!!....:drunk: :drunk: :drunk:

Razvan-CT 01-01-06 01:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
mah golftuning..nu poti sa te controlezi cand esti beut ??????:lol:..ce draq..

macar echilibru... :roll: :lol: ...:drunk:..eu ink mai am vin..si gin..si sampanie..pana dim...asa ce sa fak ?? sa las sa se strice beutura ?in nici un caz..asa ca eu beu...

am zis yo ca esti mare bautor,,, las'o frate mai incet,, ca o sa vii beat la lic de akm,, :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning