Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

bankaru g3 09-04-09 19:42

Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti

1 Attachment(s)
harta

cvag3 11-04-09 15:57

Deci? Ne vedem la Pescarush?

S0rinaKE 11-04-09 18:47

Nu este o optiune buna deoarece este tot parc sau parcuri :tetter:(Herastrau si Bordei) si clar vor fi multi care v-or veni cu masinile la parc, si chiar daca v`or fi locuri v`om fi raspanditi care pe unde poate parca. Eu propun In parcarea din spatele fostului Junior (actual Tribunalul Bucuresti) duminica nu se lucreaza Sau Vis-a-vis langa Biblioteca Nationala in parcarea de pe Mircea Voda intre Bd.Unirii si Pasaj Marasesti unde e Parcarea goala 7 zile din 7. Plus ca ora de intalnire trebuie mutata mai devreme, daca tot ne mutam locul. In curand la ora 12.00 va fi mult prea cald(+35grade:D:blink:).
Dat fiind faptul ca nu sa stabilit nimik mai sigur ...Pentru Duminica asta (maine)propun sa ramana tot Parcul Carol la ora 12.00!(parerea mea:omfg:) cand mai discutam unde se muta intalnirea si la ce ora! La Vadul Anei nu mi-se pare o alergere pentru fiecare duminica.
Va rog spuneti-va parerile si fiti mai activi ca daca o lalaim asha nu ajungem vreodata sa fim cumunicativi si constructivi.:writers_b
Nu decid eu sau altcineva, ci toti impreuna. Asta daca vreti, daca nu, fiecare cu..."bujia" lui!:D:P:D:suspiciou

roberto27 11-04-09 19:19

Eu zic sa venim maine la Carol si dupa aceea sa mergem in spate la Junior. La pescarus este aceeasi aglomeratie si nu vad nimic diferit fata de Carol.

bankaru g3 11-04-09 20:25

daca vine cineva maine la pescarus la vechea locatie de vara sa spuneti ca sa vin , sa nu ma duc degeaba

cvag3 11-04-09 21:02

Va hotarati azi? Pescarusul ar fi mai liber, neaglomerat... ati vazut parcul Carol (nu ai loc sa intorci o roata). Deasemeni suna interesant si varianta lui robert dar,........... sa aiba copaci la Junior. Orice cu acoperis si umbra.

bankaru g3 11-04-09 21:10

s-a hotarat. cine vine maine la intalnirea mk3 sa se prezinte la pescarus , sau ma rog vis a vis . ne vedem acolo !

cvag3 11-04-09 21:27

OK. La Pescarus la ora 12:00.

B12ZMD 12-04-09 08:52

de pescarus este timp destul...eu azi ma duc la romexpo...nu vreti sa ma insotiti ? :D

bankaru g3 12-04-09 17:53

cva asteptam pozele de azi

Nick__ 12-04-09 19:54

am uitat sa anunt eu nu cred ca mai fac parte din grupul vostru decat cu bicicleta ca masina mea e praf a suferit busituri zdravene 1 matiz ma lovit in plin si ma aruncat intrun taxi asa ca masina mea are urmatoarele avarii :
aripa fata stanga + dreapta usa stanga +dreapta aripa spate stanga + dreapta rotile sunt strambe rau directia e varza sunt sanse ca maine asigurarea sa dea dauna totala asa ca i-mi pare rau ca nu mai am cu ce sa mai vin la intalniri doar cu bicicleta mai am

BANKARE ce zici te bagi sa venim cu bicicleta la intalniri

bankaru g3 12-04-09 20:25

imi pare foarte rau pt c a patit masinutza ta, azi am aflat, de la tap, poate reusesti s-o faci daca se mai merita. bine ca n-ai avut tu nimic. de faza cu bicla...o sa venim, stai sa dea caldura mai bine . app bicla ai reparat-o ? :D

Nick__ 12-04-09 20:26

nu am reparato dar o fac daca nu pot sa o fac vin cu scuteru

tzap79 12-04-09 22:06

daca se strica scuteru ai de rezerva role sau trotineta:D

Sorin Golf 3 cabrio 12-04-09 22:09

Sau I T B -u

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning