![]() |
Re: BV 02 RHD
noi o sa ne intalnim ...si o sa dam o tura pe poiana (la span) ms de cele spuse bafta multa:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
|
acuma am terminat de citit
si vreau sa te felicit exact acelasi lucru vreau sa il fac si eu cu o batranica (1300) la vara asi avea cateva intrebari -cat au costat tevile pentru rollcage -vopseaua e originala -tu vrei rally sau doar VTM numai bine si mult succes!;) |
ma lupt sa ajung la vtm cu ea ...george_rhd id de mess vb pe privat ca pe aici nu trebe ..
|
Quote:
Te-am prins cu minciuna :lol:.. P.S. Vopseaua nu este originala. |
vopseaua nu este originala ...o sa primeasca o vopsea frumoasa o sa incerc o nuata ceva mai deosebita..bye bye:tetter::tetter:
|
la's ca o sa iasa faina;)) deja ai cativa preteni care o sa te ajute sti prea bine:):*...poate reusesc sa vin si io cu PiSU pe poiana;) mai vorbim;)):P:*
|
Salut...Imi place masinuta,e promitatorare.Dar alege un stil,pastreaza 4 faruri cu ochelari in afara dar pune oglinzi de plastic nu le lasa pe cele nichelate,nu da bine,cauta s apui toate 4 roti de acelasi fel si cat mai late gumele,iar la pasajele fata ai reusi sa le aranjezi mai bine..gandeste-te cum erau pe unele masini pasajele prinse cu nituri si iti vei da seama...Multa bafta in continuare ;)
|
o sa tin cont de cele spuse..pe fata am schimbu de iarna in rest vara am jentile cn toate 4..chiar ma gandeam si yo la pasajele cu nituri ..multam frumos bye bye.sanatate multa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hi sa pun niste poze cu geo ..aia de grup nu a mers ...frigu ...aparatu...;)):Pda'l dreq oricum
|
Bai Georgica...vad ca te-ai dat la jante in 4 prezoane, si nu ne-ai mai spus si noua...
Cum ai facut trecerea? cu flanse sau ca la carte? |
ms gabone de poze au iesit super bine pe aceasta cale il salut inca odata pe membri nsl brasov..bye bye
|
ce shmecheri suntem
avem 4 prezoane 8) ai grija totusi ;)... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning