![]() |
Re: Calendarul Tomisarilor - Sectiune de Caterinca !
:)))))) te-am crescut,te-am educat,te-am invatat tot ce stiu si uite cum ai ajuns :))))))))))) sa ma barfesti pe forumuri :))))))) si cu parere de rau te anunt ca ciocul este dat jos de 3 sau 4 zile :))))) deci :D descrierea facuta de tine mai sus nu mi se potriveste deloc.Oricum de apreciat ca ai incercat sa faci o duma si nu ti-a iesit :))))))))))))))))
|
Hahaha nebunule nu uita ca am si poze ca dovada :) COCALAREEE
Prin Constanta mai vii? |
Joi cel mai probabil dar nu exclud nici vineri :))))) stiu stiu toata lumea vrea sa ma vada :))) vine taticu vine :D:D:D
|
Deci ati auzit da? vine NNA-u , parasiti orasu , CODE RED :)
|
Quote:
|
stai frate sa iau si io salariu ca sa am bani de pastile de inima ...
ca la ce funduri se invarteau pe acolo`n piruete... nu`i prudent sa vii fara:)) |
Quote:
|
pai sa`mi faci sa`mi faci :P
|
3 Attachment(s)
Cei de la CANCAN ne surprind din nou !!!
Dupa o disparitie de minim o luna a lui Alex Cocalares de Tomis NNA idolu si cancerul femeilor Fernando de Tomis Sex la puterea TURBO :))) a fost gasit undercover in Contanta. Marele amorez al femeilor de gabarit maxim a fost depistat cu noua lui limuzina , acesta scriind initialele numarului pe toata masina , MARIMEA literelor in compensatie cu lipsurile altor zone :))) Acest misterios amorez a fost depistat in zona Tomis 3 unde se presupune ca se ascunde cu marile lui cuceriri , in masina albastra din imagine dotata cu sistem audio de maxima penibilitate JBL-c ( Jean Balon Laba de claxon ) eleron ( ca Eleanor nu mai e la moda ) si geamuri fumurii sticla de wisky. Sa speram ca vom mai apuca sa-l vedem pe NNA prin oras , pana atunci lasam pozele sa vorbeasca. SURSA : CANCAN Poze : Cel care a trimis pozele a preferat sa ramana anonim ( indicii , masina din care s-au facut pozele este rosie ) Redactia : Asociatia Impuscati cocalarii , turna-ti zmoala si pene ca arata mai bine SRL |
hahhaahahah....foarte tare:)) aia cu JBL-c n-o stiam:)))) nna-ule asteptam revansa:)))
|
hahahahah ba ce pot sa zic duma e buna dar tu si sofro = 2 cenzura :)))))))) si hai incercati sa lasati invidia asta d-oparte ca nu e bine :)))))) stiu ca vreti sa fiti ca mine dar lucrul asta nu o sa se poate pentru ca din puncte de vedere psihic sunteti 2 cenzura :))) care vor sa iasa in evidentza cu dumitele luate cine stie de pe ce forumuri si hop postate aici :))))))
PS: Bah Dacia aia baremi e cat de cat draguta fata de cielo ala rosu cu YZF la numar care toata ziua il vezi cu sacii de cartofi in portbagaj :))))) Aia da suferinta maxima! Va multumesc ca mi-ati facut ziua asta foarte placuta si va transmit un mare ''Davash la beeep sa va dau de frustratzi beeeep care sunteti'' :)))))) :*:*:* PPS:Stiu ca stai cu bunghiu ca sa vezi POSTUL asta ca sa ai placerea de a sterge/edita :)))) asa ca am facut printscreen just to make sure :)))) Hai La multi ani! :)))) LE:Sofro si tie sa iti trag la beep! :))) |
Lasa ba ca Cielo ala are 300.000 km si nu i-a cazut cutia niciodata pe strada , pe cand a ta la 40.000 km a cazut de 3 ori :)
|
nna ti-am vazut dacia la tine in fata cand ai venit? :)))
|
Quote:
|
eh acum ce sa zici si tu ca sa nu te faci de ***** pe forum :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning