![]() |
Re: Virtual Tuning
2fast4u mrs'f'mult super tare!!!Dar as avea si i'o o rugaminte fara lambo doors daca se poate.:)MRS inc'o data!!!
|
ma scuzati k am pus cam repede VT-ul cu Punto........Most Wanted nu am vazut topicul despre acel concurs....o sa mai particip si eu din cand in cand.....
|
..nush ..eu vad ca incerc sa fac asta singur .....ia sa vedem care vrea sa incepem acest concurs un pas inapoi :P :peace:
|
1 Attachment(s)
Salut baieti...Is si eu un baiat din SM pasionat de masini si am inceput si eu VT-ul de putin timp asa ca va rog sa ma scuzati daca masinile is mai "nefinisate" pe viitor sper sa ma perfectionez din p de vedere al VT-ului...............Un Peugeot 206 care zic eu a iesit destul de bine pt un incepator:)
|
uitati aici battelu --> https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/31828-battle-dacia-solenza-x2.html <--
|
1 Attachment(s)
Am mai facut o varianta a Solentei noastre de toate zilele :D nu e cine stie ce da...
|
cum pot sa fac si eu rost de program de VT??
|
vladutz amu io nu vreau sa te fak in toate felurile , dar tu ai citit forumu asta ? so spus cred ca de 100 de ori cel putin ca VT`u se face fie cu Adobe Photoshop , fie cu Paint daca nu vrei ceva complex ,numa de joaca. Dar sa nu crezi ca tre sa iei numa spoileru si sa il arunci acolo pe EVO ii pui cuoloare si ii gata joaca. Este sectiune de virtual tuning , ce ar fi sa scormonesti umpik inainte sa dai replyuri fara rost ?
|
2 Attachment(s)
Nu se mai anunta nimeni in legatura cu participarea la concursul de VT propus de Most Wanted????....Eu intru.....
Am mai incercat ceva......cam simplu......pareri? |
2 fast e ok masina insa ai grija la detalii :P fi mai atent :)....o sa vad ce pot sa fac si eu din masinutza asta
|
aaaa k ms. .. ;)
|
Alegeti o masina pe care sa o modificati toti si la sfarsit votam cea mai reusita!;)
|
hai ca nu am vazut demult un EVO IX Virtual Tunat , haideti baieti sariti in schem a :D
|
2 Attachment(s)
Prima data cand fac un EVO:))......->>
|
cine ma poate ajuta cu niste tribaluri care i-ar sta bine la BMW ul meu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning