![]() |
re: MK3 - G E K
azi golfuletu face 1 an de cand are cetatenie romana, de ziua lui ii voi face plinul si il voi plimba prin las vegas de romania, centrul craiovei. de asemenea va primi un schimb de ulei, un nou set de cauciucuri ca tot a nins pe aici si trebuie sa fim pregatiti de iarna si daca pe la magazinul de cadouri auto gasim beculete demontam tot ce se aprinde si schimbam
|
iauzi planuri aici :P la multi ani ce sa zic :)))
|
Quote:
ce vrei ma ne pregatim de iarna, de 2 saptamani zic ca fac toate astea si tot timpul aman ca imi gasesc altcva mai important de facut, acu am o scuza :)) a da si sa nu uit, ii fac o baie ca parca a participat la offroad :D |
eu ma pregatesc de iarna cu cealalta masina ca asta slabe sanse sa o scot:))
|
Quote:
eu acum ce sa fac, nu imi place sa o chinui, dar alta nu e. |
noroc chior cu schimbatul asta al cauciucurilor si pregatirile de iarna, in 1 ora am terminat cu totul, acum s-a pus ninsoarea afara, sunt cozi interminabile la toate vulcanizarile si service-urile daca stai o ora la coada inseamna ca a fost liber.
si daca tot am stat degeaba cat schimbau baietii uleiul, am gasit banda flexibila cu leduri urmeaza sa o montez calumea sa fie lumina imprastiata egal |
chiar ca a fost mare aglomeratie la toate vulcanizarile , un prieten a fost acolo si a stat 3 ore:(
|
Quote:
|
si un mic update, mi-a venit kitul de xenon, urmeaza sa-l montez maine
|
oho....bun
|
cat ai dat pe faruri?
|
cam 200 euro au fost farurile
@razvan: sa nu raspunzi ma la telefon :-W |
cum se comporta farurile se aburesc ceva?..astept o parere de la tine dupa ce iti pui si xenon..bafta
|
Quote:
|
da ar mai fi ceva auzii ca se da bine de cur iarna asa e?:D:D la cielo se dadea bine la golf n-am incercat poate zilele astea ca e o zapada
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning