![]() |
Re: BH 04 ARO
vine mertan cu pozele ca eu am ceva problema cu net.acuma fac o saptamana pauza cu aro ca trebuie sa termin o alta ursulet in care am angajat , dar dupa aia o sa recuperez.deci intalnim mercurea viitoare
|
4 Attachment(s)
vin si pozele. nu mai am la ce comenta. in vara vreau si eu sa o fac asha la motor. adica sa o vopsesc la motor.
|
moama respect pt "grajdu" ala de cai !!!!sa-i stapanesti pana la maxim.
ps : cat te-a costat vopseaua??? presupun k e vopsea rezistent la temp ridicate, sau? |
superbe pragurile si ce sa mai zic aripile fatza super adevarata ideea, cum le-ai facut, din ce ?
|
Quote:
|
deci. incepe distractia,ca de azi numa cu ursul meu ma ocup
si vin fiecare zi cu poze ,cum am promis hai mertan cu pozele |
2 Attachment(s)
gata. am venit si eu. cam greu. dar a meritat. frumoase pozele. vb de la sine.
|
adevarat monstru. bravo. si acum domy unde o sa pui nos-ul? tot langa fr? vroiam sa t intreb mai de demult, d c ai pus buteliile langa far, acolo? nu iti era frik k la un impact lateral poa sa fak bum?
|
Domy! era inscriptionat sau nu BMW M POWER pe capacu de la motor inaine de vopsire? Cred ca o sa fie mai frumos asta decat celalalt!
|
super arata motorul....ne vedem la bimmerfest :D
|
arata super, abia astept sa-l vad la bimmerfest :D
|
o sa iasa o masina frumoasa,care o sa dea clasa la multe masini
bafta domy in ceea ce faci |
horguemtunning ma ajuti si pe mine te rog cu niste piese? :((( s-au orice stie pe aici de unde fac si eu rost de niste aripi ptr rechin deocamdata, s-au cine stie un tinichigiu care poate sa-mi puna bot de ursulet. ms mult
|
nu stiu in ce masura poti sa faci asha ceva. rechinul are altfel capota. trebuie modificat mult. da iese.
|
super....succes in cont. !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning