![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
HA HA HA !!!
Touch & Go ! |
Aaaa...Fata nu e stres,nah... poate pe unii deranjeaza faptul k o fata se amesteca peste tot ,intr-un domeniu considerat d unii exclusiv masculin. :roll: Totusi cred ca e putin cam agresiva .... foame de posturi la oradea :lol: !
Domnu Sebastian se infiripa ceva aici? :oops: |
Re:
Quote:
ce naiba? las-o si tu moarta, k asa nu se mai termina niciodata stii cum e, dak te bagi in noroi... |
topicul asta se bucura de succes mare frate !!!!!
|
Re:
Quote:
|
mda...
asa iti place scandalul, de n-ai vazut... succese mari pe linia asta in continuare... ti-am povestit ceva pe mess, dar nu vrei sa ma crezi... |
acest mesaj a aparut ca raspuns la un post cam... nelalocul lui al lui \"buricul\", care a binevoit sa-l stearga inainte de a da eu submit... de asta pare un mesaj fara destinatar... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
ce te tot bagi si legi de mine :?: |
aleks: daca nu te potolesti, facem si pentru tine un topic :lol:
buricule: s-o stapanesti sanatos :) flavio: am tras o concluzie din topicu' asta - E RAU SA SUFERI DE TINE!!! |
da, imi cer scuze ca am fost la scoala si .. n-am apucat sa citesc aberatiile celor 2 .. sau 3 ..
au fost sterse .. daca se mai continua in stilul ala .. se sterge de tot .. continuati va rog .. e flaviutza stresanta sau nu ? gabi cand vrei sa-l inchidem , cand consideri ca s-a gasit raspunsul , spune-mi , si-l inchid .. . |
Eu m-am lamurit :)
|
si ce concluzie ai tras? :lol: :lol:
|
Mi-am intarit concluzia pe care o trasesem inainte sa creez topicul :)
Santos: din partea mea poti sa-l inchizi! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning