![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
ieri am reusit sa-mi aerisesc franele caci era prapad cu ele... inca am peadal foarte jos dar macar tine, cu putin noroc si ajutor din partea lu bolid sambata voi urca motorul de 1.6 cu cutia in 5, sper sa termin toata lucrarea sambata ca nu vreau sa ma intind si pe duminica....
|
Quote:
|
el mereu se misca incet...are gabarit depasit =))
|
Quote:
|
lasa ma. recunoaste si tu o data ca esti gabarit depasit:lol:
|
Quote:
|
astazi sa achizitionat una bucata punte cu tamburi mare in stare foarte buna:D poze nu sunt pt ca nu am avut timp sa fac:-P urmeaza vineri sa urc motorul, indiferent de vreme:twisted::twisted::twisted: si cu putin noroc sambata pun si noua punte:)
|
numai intai sa desfaci puntea sa vezi ce e prin 'auntru , ca poate trebe sa mai schimbi unele chesti
|
Quote:
|
la frana de mana se va vedea cel mai bine diferenta...
|
se simte si la frana normala o anumita diferenta , dar la frana de mana o diferenta uriasa , eu saptamana trecuta mi am pus o punte idem
|
Quote:
|
lasa vorbaria si pune osu la treaba:lol:
|
8 Attachment(s)
azi intrun final a ajuns motorul de pe ygs pe dvl inca odata multumita baietilor magici: bolidul si brosko si mai ales lu yli, care a venit si ma ajutat cu decuparea podelei pt cutia in 5 , pentru mana de lucru si alte sfaturi practice, un baiat de nota 20 cum a zis si bolidul, mai trebuie reglat ca merge ca o gloaba beata, sa montez aprinderea gotronica, si alte chestii de bibilit, si maine daca tine vremea urc puntea:D las pozele sa vb de la sine:)
|
Quote:
ce cutie ai ? 5 tr de dacie sau fuego ? daca ai 5 tr si ti-ai decupat caroseria ai facut o mare prostie si eu am 1.6 si nu am decupat nimica, daca ai de fuego trebuie;) ce aprindere ai ? dinaia rosie cu senzor? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning