Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1069-audi-a8-vs-klasse-vs-bmw-seria-7-a.html)

Bogdan_mb 08-04-07 15:01

Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7

Quote:

Originally Posted by alexzebe (Post 841136)
audi a8...pe 2 ar fi septaru si mercu pe 3...a8 ii pe departe cel mai sportiv dintre toate 3(parerea mea)...si arata si f bn pe deasupra.tot sportiv ii si bmw ca doar deaia ii zice bmw numa k nu imi prea place cum arata...mercedesu io zic k se potrivete de minune pt un tip la vreo 50 de ani, care nu o trecut prea mult prin viatza sau pt cva presedinte de tzara...

ce "buna" descriere :-) :-) :-)

Malos 09-04-07 14:20

Mercedes si restul :)))

daco_dac 07-07-07 23:07

BMW si restu...;)

Cristy65 08-07-07 15:01

mertz clar!!!nici nu se compara!alexzebe cum poti sa pui audi si bmw in fata la mertz?ai stat vreodata intr-un s-klasse?are unul d la mine din oras un s-klasse model anterior full-options si a zis dupa 1 de cand il are ca nici acum nu ii stie toate chichitele pe care le are.

ameer 08-07-07 15:45

1. Merc
2. A8
3.
4.
5.
6.
7.
8. Bmw 7

Cristy65 08-07-07 15:51

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 987701)
1. Merc
2. A8
3.
4.
5.
6.
7.
8. Bmw 7

:)))) ce tare :lol:
nici chiar asa.e frumoasa si seria 7 dar nu este destul

ameer 08-07-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 987712)
:)))) ce tare :lol:
nici chiar asa.e frumoasa si seria 7 dar nu este destul

Mie seria 7 mi se pare foarte urat, si cel putin primele serii au avut o gramada de probleme.

_anaconda_ 09-07-07 23:41

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 987861)
Mie seria 7 mi se pare foarte urat, si cel putin primele serii au avut o gramada de probleme.

nu numai tie!!!!seria 7 a fost declarata cea mai urata limuzina cand a aparut!!!:))Si in orice v-ati uita voi o sa vedeti ca toata lumea zice ca seria 7 e un esec(chiar si cei de la BMW...nush ce oficial a zis ca e un esec....marele BMW:))
aaa on topic:
1)Audi A8
2)S-Klasse
3)A6
4)E-Klasse
5)
6)...seria 7:))
PS:pt cei ce zic ca aleg bmw pt sportivitate....sunteti penali...o masina din clasa asta o iei pt sportivitate???!!!lol...nici macar un 5-ar nu il iei pt sportivitate...aici nici nu incape discutie...
PS2:documentati-va si o sa vedeti ca seria 7 o cam ia si la liniute(absurd avand in vedere despre ce vb...dar daca tot e vorba...)de la A8/S-Klasse(mai ales)
c'ya

daco_dac 10-07-07 22:28

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 990146)
nu numai tie!!!!seria 7 a fost declarata cea mai urata limuzina cand a aparut!!!:))Si in orice v-ati uita voi o sa vedeti ca toata lumea zice ca seria 7 e un esec(chiar si cei de la BMW...nush ce oficial a zis ca e un esec....marele BMW:))
aaa on topic:
1)Audi A8
2)S-Klasse
3)A6
4)E-Klasse
5)
6)...seria 7:))
PS:pt cei ce zic ca aleg bmw pt sportivitate....sunteti penali...o masina din clasa asta o iei pt sportivitate???!!!lol...nici macar un 5-ar nu il iei pt sportivitate...aici nici nu incape discutie...
PS2:documentati-va si o sa vedeti ca seria 7 o cam ia si la liniute(absurd avand in vedere despre ce vb...dar daca tot e vorba...)de la A8/S-Klasse(mai ales)
c'ya

pai si atunci de ce vad asa des bmw-uri seria 7 pe strazile romaniei?doar nu vrei sa spui ca toti posesorii sunt tarani cu gusturi proaste?

The_Mask 10-07-07 22:51

Quote:

Originally Posted by daco_dac (Post 991820)
pai si atunci de ce vad asa des bmw-uri seria 7 pe strazile romaniei?doar nu vrei sa spui ca toti posesorii sunt tarani cu gusturi proaste?

75% da sunt tzarani sau tzigani cum vrei sa le zici! care merg pe principiul BMW rulezzz

Bogdan_Irimia 10-07-07 23:55

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 991864)
75% da sunt tzarani sau tzigani cum vrei sa le zici! care merg pe principiul BMW rulezzz

Cu scuzele de rigoare ma bag si eu in discutie si tin sa te anunt shefu...din primele faze ale dialogului...ca nu sunt tigan dar sunt taran.asta dupa etichetarea ta pt ca as conduce un bmw.
ok...sa facem o comparatie ca am vazut ca ai postat ce masini ai.
passat..este nevoie sa spun cine si de ce conduce passat??cred ca nu.deci sa o luam de la 90 incoace cand au inceput si ai nostri sa aiba masini straine:
opel vectra
passat
audi a4.
deci astea au fost cele mai po****re masini la noi.
sa-ti spun din nou si de ce?
pt ca sunt masini iefitne si nu foarte costisitoare.dar daca vreodata tu sau oricine altcineva crede ca vw va fi comparat cu un bimmer...cred ca va inselati.cand o sa-ti cumperi si tu bmw si nu diesel ca orice "tzaran" atunci vei putea sa stii despre ce este vorba.

Si acum ca sat-ti explic de ce spun asta:
BMW M5-2001 400 cp
VW Polo-2004 1.9 diesel 67 cp
BMW 730-2003 diesel vreo 220 de cai dupa cum scria in carte(vandut).
Ford Ka-2001 asta nu stiu cati cai o avea dar daca ma incordez cred ca-ti las pasatul in urma.

Deci dupa cum vezi nu am mers pe principiul bmw ci am mers dupa ce mi-a placut si ceea ce mi s-a parut mie decent.Deci te rog pe tine si pe toti ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, sa-si tina comentariile pt forumurile proprii si personale.

Sunt de acord ca seria 7 este o masina destul de ne-atragatoare ochiului dar este destul de reusita comparand cu orice model de VW sau audi.Asta ca stii de la mine.

Bogdan_mb 11-07-07 03:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992009)
Cu scuzele de rigoare ma bag si eu in discutie si tin sa te anunt shefu...din primele faze ale dialogului...ca nu sunt tigan dar sunt taran.asta dupa etichetarea ta pt ca as conduce un bmw.
ok...sa facem o comparatie ca am vazut ca ai postat ce masini ai.
passat..este nevoie sa spun cine si de ce conduce passat??cred ca nu.deci sa o luam de la 90 incoace cand au inceput si ai nostri sa aiba masini straine:
opel vectra
passat
audi a4.
deci astea au fost cele mai po****re masini la noi.
sa-ti spun din nou si de ce?
pt ca sunt masini iefitne si nu foarte costisitoare.dar daca vreodata tu sau oricine altcineva crede ca vw va fi comparat cu un bimmer...cred ca va inselati.cand o sa-ti cumperi si tu bmw si nu diesel ca orice "tzaran" atunci vei putea sa stii despre ce este vorba.

Si acum ca sat-ti explic de ce spun asta:
BMW M5-2001 400 cp
VW Polo-2004 1.9 diesel 67 cp
BMW 730-2003 diesel vreo 220 de cai dupa cum scria in carte(vandut).
Ford Ka-2001 asta nu stiu cati cai o avea dar daca ma incordez cred ca-ti las pasatul in urma.

Deci dupa cum vezi nu am mers pe principiul bmw ci am mers dupa ce mi-a placut si ceea ce mi s-a parut mie decent.Deci te rog pe tine si pe toti ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, sa-si tina comentariile pt forumurile proprii si personale.
Sunt de acord ca seria 7 este o masina destul de ne-atragatoare ochiului dar este destul de reusita comparand cu orice model de VW sau audi.Asta ca stii de la mine.

In primul rand , daca chiar ai un e39 m5 vreau sa te felicit , ai luat o masina de colectionar.

Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 ) si alte motivea arhicunoscute, prea putine luate pt ca le place ceva anume la acest model. Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

Bogdan_Irimia 11-07-07 04:22

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992241)
In primul rand , daca chiar ai un e39 m5 vreau sa te felicit , ai luat o masina de colectionar.

Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 ) si alte motivea arhicunoscute, prea putine luate pt ca le place ceva anume la acest model. Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

nici nu mi-a trecut prin cap sa spun ca 730d ar fi masina sport. nici nu incape vorba.era vorba despre cu totul altceva.intradevar daca vrei lux...alegi mertzul. mie nu mi s-a potrivit oricum pt ca am doar 24 de ani si le am si pe restul care...nu prea le folosesc din cauza ca as conduce M5-ul 24/7.
Nu sunt in Romania deocamdata si nici nu am intentionat sa afirm ca as fi nush ce scula spunand ce masini am, dar eu postasem referitor la cel care spunea ca...sunt tzarani 75% din cei ce conduc bmw si merg dupa nush ce criterii.in unele cazuri ar fi adevarat, dar mi s-ar fi parut mai corect ca acest comentariu sau comparatie sa fie facuta de cineva care are un bmw.
Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut.
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Deci nu exista masina fabricata de BMW sa putem face vreo comparatie.
Dar...nu passat domle'.

ESPinoza 11-07-07 09:13

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992247)
nici nu mi-a trecut prin cap sa spun ca 730d ar fi masina sport. nici nu incape vorba.era vorba despre cu totul altceva.intradevar daca vrei lux...alegi mertzul. mie nu mi s-a potrivit oricum pt ca am doar 24 de ani si le am si pe restul care...nu prea le folosesc din cauza ca as conduce M5-ul 24/7.
Nu sunt in Romania deocamdata si nici nu am intentionat sa afirm ca as fi nush ce scula spunand ce masini am, dar eu postasem referitor la cel care spunea ca...sunt tzarani 75% din cei ce conduc bmw si merg dupa nush ce criterii.in unele cazuri ar fi adevarat, dar mi s-ar fi parut mai corect ca acest comentariu sau comparatie sa fie facuta de cineva care are un bmw.
Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut.
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Dar...nu passat domle'.

da`mi voie sa nu te cred la faza cu cls cabrio nu a scos asa ceva mercedesu .. doar daca a facut proprietaru vreo nebunie.. sau poate ai vazut conceptu de la viitorul s cabrio :)

Bogdan_mb 11-07-07 13:25

Quote:

Nu cred ca lipsa unui motor puternic e motivul pentru vanzarile reduse a seriei 7, deoarece exista B7 Alpina ,cu 500 cp , arata mult mai bine ca varianta standard si cu un pret sub S500, cel putin in Romania s-au vandut cateva bucati.

Quote:

Dar...nu passat domle'.

Daca ai crezut asa ceva , incep sa ii dau dreptate lui the_mask. Nu de alta dar singura varianta brabus e CLS ROCKET , 730cp ,V12 twin-turbo un pret undeva intre 300-400.000 euro. Pana la ora actuala nu exista un sedan m-ai rapid si m-ai puternic, nici varianta cabrio, doar daca s-a jucat el cu un flex, dar cred ca trebuie sa fii un pic masochist sa faci asta la o asa masina.
Ma intreb si eu totusi care o fi motorul acela de 900cp... :rolleyes2

P.S. Espi , iti spun eu ca nu prea are sanse sa fi vazut ocean-drive-ul , a aparut doar o data in fata lumii la detroit ;) sau cine stie cu cine stam de vorba.

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning