![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
|
Mercedes si restul :)))
|
BMW si restu...;)
|
mertz clar!!!nici nu se compara!alexzebe cum poti sa pui audi si bmw in fata la mertz?ai stat vreodata intr-un s-klasse?are unul d la mine din oras un s-klasse model anterior full-options si a zis dupa 1 de cand il are ca nici acum nu ii stie toate chichitele pe care le are.
|
1. Merc
2. A8 3. 4. 5. 6. 7. 8. Bmw 7 |
Quote:
nici chiar asa.e frumoasa si seria 7 dar nu este destul |
Quote:
|
Quote:
aaa on topic: 1)Audi A8 2)S-Klasse 3)A6 4)E-Klasse 5) 6)...seria 7:)) PS:pt cei ce zic ca aleg bmw pt sportivitate....sunteti penali...o masina din clasa asta o iei pt sportivitate???!!!lol...nici macar un 5-ar nu il iei pt sportivitate...aici nici nu incape discutie... PS2:documentati-va si o sa vedeti ca seria 7 o cam ia si la liniute(absurd avand in vedere despre ce vb...dar daca tot e vorba...)de la A8/S-Klasse(mai ales) c'ya |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ok...sa facem o comparatie ca am vazut ca ai postat ce masini ai. passat..este nevoie sa spun cine si de ce conduce passat??cred ca nu.deci sa o luam de la 90 incoace cand au inceput si ai nostri sa aiba masini straine: opel vectra passat audi a4. deci astea au fost cele mai po****re masini la noi. sa-ti spun din nou si de ce? pt ca sunt masini iefitne si nu foarte costisitoare.dar daca vreodata tu sau oricine altcineva crede ca vw va fi comparat cu un bimmer...cred ca va inselati.cand o sa-ti cumperi si tu bmw si nu diesel ca orice "tzaran" atunci vei putea sa stii despre ce este vorba. Si acum ca sat-ti explic de ce spun asta: BMW M5-2001 400 cp VW Polo-2004 1.9 diesel 67 cp BMW 730-2003 diesel vreo 220 de cai dupa cum scria in carte(vandut). Ford Ka-2001 asta nu stiu cati cai o avea dar daca ma incordez cred ca-ti las pasatul in urma. Deci dupa cum vezi nu am mers pe principiul bmw ci am mers dupa ce mi-a placut si ceea ce mi s-a parut mie decent.Deci te rog pe tine si pe toti ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, sa-si tina comentariile pt forumurile proprii si personale. Sunt de acord ca seria 7 este o masina destul de ne-atragatoare ochiului dar este destul de reusita comparand cu orice model de VW sau audi.Asta ca stii de la mine. |
Quote:
Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 ) si alte motivea arhicunoscute, prea putine luate pt ca le place ceva anume la acest model. Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe. |
Quote:
Nu sunt in Romania deocamdata si nici nu am intentionat sa afirm ca as fi nush ce scula spunand ce masini am, dar eu postasem referitor la cel care spunea ca...sunt tzarani 75% din cei ce conduc bmw si merg dupa nush ce criterii.in unele cazuri ar fi adevarat, dar mi s-ar fi parut mai corect ca acest comentariu sau comparatie sa fie facuta de cineva care are un bmw. Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut. Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva: 6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900. Deci nu exista masina fabricata de BMW sa putem face vreo comparatie. Dar...nu passat domle'. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ma intreb si eu totusi care o fi motorul acela de 900cp... :rolleyes2 P.S. Espi , iti spun eu ca nu prea are sanse sa fi vazut ocean-drive-ul , a aparut doar o data in fata lumii la detroit ;) sau cine stie cu cine stam de vorba. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning