![]() |
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
foarte frumusica masina...:rolleyes2...:)..tine-o tot asa ..:)...
|
Quote:
.................................................. ........................ in sfarsit pot inchide capota linistit si nu se mai sperie nimeni de ce vede sub capota , e curat tot , dar cu siguranta sa depus prafu :D am terminat de pus motorul si de vopsit compartimenu , acum sa vad care va fi urmatoarea lucrare :shock::shock: |
urmatoarea ar fi sa mai punem si noi niste ulei in cutia de viteze ca e cam uscata ... :))
|
Ai facut treaba buna cu compartimentul motor,asa as vrea si eu sa-l fac dar nu prea am timp.....tine-o tot asa cu intretinerea masinii...;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
pentru dacie ti-ar trebui Dellorto DHLA 40-uri....orizontale, old school shit, si din alea...cele mai ideale pentru dacie. Nu stiu cum se comporta doar `juma de carburator, fata de cat ar trebui sa fie normal.... :rolleyes2 |
Ar fi aratat mult mai bine compartimentul motor daca l-ai fii facut in culoarea caroseriei dar sa aiba luciu vopseaua ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ulei ... la KRF la compartimentul motor ? :O nu nu .. nici macar o picatura ... motoru`l e ata ... merge ,suna bine ... arata bine ... si nu scapa deloc ulei (doar cutia putin) dar aia nu se vede :P
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=mMsY3LxKa1I mersi cata pentru filmulet
|
4 Attachment(s)
o posibila achizitie , numai sa ii iasa combinatia lu benny , carburatoarele is a lu un tovaras de a lui si sper sa reuseasca sa le achizitioneze apoi ne intelegem noi :D
|
Cati cai pot fii "inhamati" la Dacia ta cu dispozitivul aferent ? :-)
|
pai destui ... cu un carburator cvadruplu :)) ... in jur de 90 :) parerea mea ... poate 80 si ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning