![]() |
Re: Prima fotografie cu Insignia OPC
Mie nu imi place deloc ... prefer modelul vechi ... iar performantele sunt mediocre
|
chiar imi place, nu tipa la tine "uite sunt fortzos" are un design destul de simplu si la locul lui dupa parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
masina arata demential ....dar sa vedem si ce pret are,cred ca sub 25 de mii nu se gaseste
|
foarte misto masina...dar mi se pare ca nu o sa fie tocmai luata in considerare de cei care au aprox 40k euro pentru a cumpara o masina...este totusi un opel...
|
e urat!:)
|
frumoase dar mai are de mancat opc pana sa se ia la tranta cu gti u
|
GTI face OPC?:rolleyes2:lol:
|
Quote:
|
e piesa masina...eu unul chiar nu am nimic de reprosat...cel mai smecher opel facut vreodata!
|
opc...ce sa mai fuckin truu
|
Quote:
|
prima varianta de opc are 260 cp... eu zic ca mergea pana la 325 fwd cu 2.8, iar 4x4 adaptive trebuia sa treaca de 450-500 cp pe la 3.5 ori 3.8 twinturbo!
sa vedem ce "rezerve" de puteri se pot obtine din motoarele astea, pt ca inca nu au aparut(caut de mult) pana acum, nici macar softuri pt insignia(orice model)! |
visati si voi prea multi cp...
pana la urma este un sedan, care se prezinta mai mult decat decat decent, in ceea ce priveste performantele, obtinand ~8 min pe cel mai "adevarat" circuit din lume, trecand cu brio testul de anduranta si terminand cu un timp mult mai bun fata de alte masini mult mai potente in ceea ce priveste puterea si cc! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning