![]() |
ati mai auzit ceva de starea de sanatate a lui Silviu?Am inteles ca si tatal lui a avut aceeasi problema dar cu un final tragic.
|
Vladutzzz,eu intru pe net deobicei dupa 10 seara,dar putem vorbi la tel.0742877289,sau pe net dar dupa 10.
|
mai spilnberr da si mie adresa ta de messenger. a mea este bsc_lx
|
alexs dar dar ce ai patit la masina k am vazuto in fata la vama putin pupata :(
|
mertan dar nu esti online
|
sunt online mai tot timpul. bsc_lx e adresa mea de messenger.
|
Stie cineva care sunt regulile referitor la o remotorizare ? Ma intereseaza in special daca motorul de schimb trebuie sa fie acelasi model, sau daca se poate instala unul diferit (litraj/combustibil). De asemenea, trebuie neaparat acelasi an la motor, sau doar aceeasi categorie (euro I/II/III). Am o posibilitate sa-mi transport un motor din state acasa, si nu as vrea sa o fac degeaba...ma bat niste ganduri :twisted:
|
Re:
Quote:
|
daca vrei sa-i skimbi motorul si sa-l si omologhezi,adika sa-l treci in cefertecat,e cam greu sa treci de aia de la RAR,dar sunt solutii.
in skimb,presupunand ca-ti aduci un \"light\" de 4.2...etc,o sa platesti la impozit de-o sa-ti cada parul. deci....adu motorul si-l pui asa ca nu-ti ridica nimeni capota sa se uite la seria motorului,cel mult la caroserie.....si daca vrei,il cumpar eu,numa sa fie V8. |
Gabriel, normele alea sunt doar in California, iar motorul care vreau sa il aduc e o jignire pe fata la adresa oricaror norme de poluare.
Vali, evident ca nici nu m-as gandi sa aduc ceva sub 5 litri :roll: Problemele de la RAR sunt rezolvabile, cred, desi m-au frecat vreo 3 zile cu omologarea artizanala la motocicleta. Daca o sa reusesc sa-mi aduc eu unul, putem apoi sa discutam si de unul pentru tine. |
ar fi mihsto. vali pe ce masina vrei sal pui???? pe caprice?????
|
1 Attachment(s)
83SOF, ai putea sa faci rost de un bord pt ford taunus din 1963? ;)
|
Re:
Quote:
deci nu-l poti aduce pur si simplu in portbagaj ( nici nu e cazul la tine, din state ). aici il urci pe masina, si mergi cu el la rar. kiar daca e de alt tip, vei face fotografii ( face rar-ul ) , si le trimit la bucuresti, pentru omologare \"modificare artizanala\". cand primesti ok-ul ( cam o saptamana ) iti vor trece noua serie de motor pe cartea de identitate a auto. apoi cu cartea, si cu actele de mai sus, mergi la politie, si iti vor da noul certificat. toate taxele pt asta sunt in jur de 2-3 milioane... nu mai stiu exact, ca eu am facut anul trecut asta pentru mertz, ca nu-lk puteam vinde ca skimbasem 100 de motore pe el :lol: |
2 Attachment(s)
LaMishto - Taunus este masina europeana, deci nu gasesc bordul tau in state.
Fiindca vorbeam pe alt thread de CobraJet 429 - cam asa arata o masina echipata cu acest motor de 7 litri. Se pot scoate usor 5-600 cp din ea, si cu putina munca se ajunge la 8-900. |
cat ajunge un avion din asta in state?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning