![]() |
Re: E30 - taxiul meu
treaba buna.....ms.;)
|
2 Attachment(s)
//!\\
|
Quote:
|
da boss....dar momentan nu am timp....ma lasa pompa de benzina,imi trebuiesc ceasuri de bord neaparat......si alea trebuie sa le duc la vopsit sa le fac in culoarea masini....
|
no comment..dar eu in locul tau as mari tariful pe KM CA MERITA DIN PLIN! succes cu ea in continuare!
|
Da' chiar...ca tot vorbeste lumea... Inteleg spiritul de gluma,dar totusi,daca iti zic sa ma dai o tura de Ploiesti cat ma costa ? :)
|
mi-a zis mama sa nu iau persoane necunoscute in masina........:))
|
1 Attachment(s)
Vrei sa ajungi pe luna man ?:shock:
|
ce draq sa fac acolo..?.......e loc de cerce?......:)):))
ms........ |
pompa de benzen s-a rezolvat am pus altceva...sa vedem daca mai trage ca inainte....ceasuri il sun maine pe bossu laf si poate ii facem o vizita........
|
cu asa "taxi" m-as da si eu :P ...
felicitari ! |
Jakal tin sa iti pun ca dupa parerea mea ai unul din cei mai frumosi ursi din tara, daca nu cel mai frumos, se incadreaza sigur in top 5! Felicitari!
__________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
sa nu uitam ca sunt foarte putine E30-uri GALBENE!!!!!
|
1 Attachment(s)
................ |
Quote:
sint multe exemplare tari pe aici....kezz.....ala negru de arad...imi scapa nr... a fost a lui iustin,dar sigur va veni tare din urma...mcf de la braila....evl....si multe altele...... fiecare au ceva aparte in felul lor..... pot sa zic ca e unicat in ploiesti.......8)....momentan.....ca vine AAP din urma...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning