![]() |
Re: un espero tunat!!!
mah,mie imi place.daca as fi avut espero,teas fi contactat sami dai si mie schitele si mesteru; ;)
|
7 Attachment(s)
poze cu urmarile condusului pe drumurile din romania...
|
am facut o prostie...:) am scos mediana si am adaugat o toba sport powerfull...diferentza la condus e super mare...trage mult mai bine ca inainte...dar sunetul ma omoara ...:( dar un lucru care imi place acum e ca la 5-6000rt/m se aude super...zici ca e motor...
oricum e de rau ca daca mergi noaptea prin oras suna astia la politzie.. :)) chiar daca stie cineva: e vreo problema cu nivelul zgomotului ?! se ia politzia sau cineva de tine?! |
felicitari ! aku am vazut si eu topicul asta ! e super reusit espero ! ai o viziune care putini o pot pune in practica la varsta ta ! inca o dat felicitari si vezi ce faci cu distantierele ;)
|
tocmai mi-au ajuns distantierele :))
poimaine le montez... poze acusi :) |
hai ca asteptam pozele ;) sa vedem cum arata !
|
a drecu treaba ..stau cu neoanele in portbagaj de vreo luna pt ca nu gasesc pe cineva care sa mi le puna!!:(
|
am facut comanda de cele mai mari distantiere care erau disponibile pt daewoo...si sunt mici...:( imi vine sa-mi trag palme mai trebuiau...vreo 2cm si erau perfecte..:(
|
sa stii ca este prb cu zgomotul ...eu am luat 2 amenzi pana m-am hotarat sa-mi schim tobele...ot ptr powerful am optat si nu se mai aude asa de tare...dar se aude :)
|
frate io am prieteni in toata tara cu tobe zgomotoase si nu sa luat nimeni de ei....posibil sa fie o lege....da ma indoiesc
apropo....imi place ce ai facut din masina |
mihai88 : merci frumos...:) si stii cum e cu legea" nu tre sa fugi de ea..ci tre s-o ocolesti!"
vinerea viitoare pe 14 ne vedem in Bucuresti!! ...:) |
sedon ce mai face masina ? ai mai umblat ? cum a ramas cu distantierele si neoanele din portbagaj ? :)
|
din nefericire neoanele tot in portbagaj sunt!!! :( distantierele mi-au venit dar trebuiau putin mai late...cu vreo 2 cm...dar am facut comanda pt cele mai mari care le faceau astia in Germania..
luni sa ma duc sa vad poate sa montez neoanele... oricum acuma cu distantiere se vede mai bine si e mult mai stabila :) |
e frumos espero-ul tau , e chiar frumos acuma fiecare cu gusturile lui , dar sa nu te superi pe mine daca iti spun ca imi place mai mult espero lui D_M_X , al tau e mai frumos la exterior si interior dar al lui e mult mai ''frumos'' la motor si multe alte chesti tehnice ;)
|
fiecare din noi...isi focalizeaza atentia numai asupra unor chestii...eu m'am ocupat mai mult de felul in care arata masina...si nu ma plang nici de motor...pt ca trage destul de bine...un minus care o sa fie al masinii o sa fie "sonorizarea" nu ma incanta chestia asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning