![]() |
re: Espero low-rider
Deacord cu datul jos... dar partea de mijloc chiar nu stiu daca se merita data toata jos, doar pt a vopsi semnalizarile, si nici nu am stiut cum :d Plus ca la cata vopsea la spray am tot dat, am avut grija cum dau, a.i sa nu ajunga pe vopsea.
Cu ce am gresit noi...ca am dat dupa ce se intunecase... si lumina batea diferit pe stopuri, dar rezolvam noi mica diferenta de culoare :) |
Quote:
Si daca acum trebuie sa retusezi si sa refaci semnalul nu muncesti in plus?! Eu raman tot la parerea anterioara! Muncesti odata mai mult si scapi de griji plus ca asa iese si bine din prima!;) |
Iti dai seama ca din comoditate... si curiozitate am facut asa... Ca daca era de asteptat se putea face pe lumina, ziua urmatoare... Dar Nicu nuuuu si nuuu :D Si asa am stat la lumina becului si batea diferit pe stopuri... De-asta nu ne-am dat seama. Oricum nu e ditamai diferenta, mai trebuie data doar o mana :)
|
Quote:
Daca ai dat jos antena de ce nu ii pui altceva ?! arata urat "gaura aia" singura acolo ! Fa ceva cu reflectorizantele alea ca sar in ochi prea rau si strica tot si ar mai fi inca ceva...Ce inseamna porcaria aia de stick-er cu daewoo club...DA-L JOS !!!!!!! Incearca si tu sa o faci cat mai simpla, nu o mai impodobi cu tot felul de rahaturi inutile... |
Pai ce rahaturi inutile ca mie mi se pare destul de simpla :) Antena o are in portbagaj, dar ii lipseste o bucativa, fara de care tija iese din suport.
Si ce are sticker-ul cu daewooclub? :) Mie unul mi se pare ok... |
Quote:
nu prea tine sa pui un stiker al unui club (concurent) la vedere pe alt forum... |
Daca tot tine neaparat sa-si pastreze sticker-ul mai bine incerca sa il puna unde au fost reflectorizantele, oricum eu nu le vad nici un rost...Dar fiecare face ce vrea cu masina lui !
|
1.F multa lume pune poze pe anumite forumuri cu stickere de 4tunning... Nu a zis nimeni nimic! Plus ca asta e o dovada ca respectivul face parte si din clubul/forumul acela. Acum ca sa pun poze cu semnalizarile sau cu spatele masinii trebuie sa dau jos stickerul si pe urma sa il pun la loc? Fiecare cu ce-l doare. Si stickerul ala nu l-am pus ca sa impodobesc masina ca pe un brad de Craciun, ala are un scop acolo, nu stau sa detaliez acum!
2. Porcariile alea de reflectorizante , repet, am incercat sa le dau in totalitate jos de multe ori! NU AM REUSIT! Cine citeste si mai in spate cu cateva pagini nu mai face astfel de afirmatii...Nici mie nu imi place cum da, insa o sa o rezolv si pe asta! 3. Antena o sa o pun, insa ii lipseste o bucatica , cum a spus si banzay, iese tija fara ea, de tot! |
Dar nu este vorba ca de ce ai pus poze cu daewooforum sau club ce scrie acolo pe acest site...eu nu ma refeream la asta !!! Eu mi-am spus o parere sau sfat daca tu vrei sa o iei ca pe un repros nu ai decat, si ma mai repet o data poate o sa fiu inteles...De ce nu dai jos scrisul ala mare de pe triple si iti faci unul mai mic (alta marime) cat sa acoperi zona unde au fost reflectorizantele !!!
La asta m-am referit...spor la treaba ! |
Quote:
De autocolantul cu daewooclub nu ma leg, il las acolo, eu l-am pus special ca sa se faca remarcat, in trafic mai ales...De aia am spus ca e pus cu un scop acolo.Ma rog... Quote:
Zilele astea am avut posibilitatea sa imi iau o punte spate cu discuri de vectra A, insa am zis "pas" ...Nu sunt inca hotarat , sa ma interesez si de manopera si dupa aia ma gandesc inca o data...Voi ce ziceti? |
Quote:
nu am facut decat sa raspund unei intrebari din partea ta.. insa daca n-ai inteles-o.. asta e.. |
Quote:
Salutari RD-Woo !!! |
Zilele trecute mi-a facut figuri ambreiajul, ramanea blocat la jumatatea cursei, nu mai intra in viteza, etc...Schimbat azi cilindru ambreiaj + furtunas cilindru ambreiaj => Masina merge mult mai ok acum, mai ales la schimbarea vitezelor...Nu mai da usor in nas cand schimb viteza, cum facea inainte (impresie dupa aprox. 10 5-6 km parcursi), insa parca ambreiajul cupleaza mai sus, nu la jumatea cursei cum se intampla inainte...
|
Quote:
|
Scz, am gresit eu, prima oara scrisesem 10 km , pe urma am sters ca mi-am dat seama ca nu facusem atat, ci doar 5-6, dar am uitat sa sterg :P.Ms de corectare :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning